Γράφτηκε από τον 
Κατασκευή ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη

Κατασκευή Ιστοσελίδων και Eshop στην Θεσσαλονίκη

Τι περιμένουμε από μια ιστοσελίδα;

Είναι σίγουρο πως μια ιστοσελίδα για την επιχείρησή μας είναι η εικόνα μας προς τον κόσμο και τους υποψήφιους πελάτες μας. Όποιο και αν είναι το αντικείμενο της επιχείρισή μας, μια σύγχρονη και προσεγμένη ιστοσελίδα, είναι μια επένδυση που θα μείνει για πάντα και θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε τις πραγματικές ευκαιρίες που υπάρχουν στο internet, δημιουργώντας οφέλη πολλαπλάσια του αρχικού της κόστους. Αντίθετα μια πρόχειρη-φθηνή κατασκευή ιστοσελίδας, δημιουργεί κακή εικόνα για την επιχείρηση και τις υπηρεσίες μας, αποτρέπει υποψήφιους πελάτες να επικοινωνήσουν μαζί μας, προκαλώντας καθημερινή ζημιά. Γι' αυτό το λόγο θα πρέπει να δώσουμε λοιπόν στην κατασκευή των ιστοσελίδων μας τη σημασία που πραγματικά της αξίζει.

Δημιουργίες Ιστοσελίδων που σίγουρα αποδίδουν!

Για να είναι κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε αποδοτική, εδώ στη Θεσσαλονίκη, συνδυάζουμε κάθε φορά, τις διαφορετικές γνώσεις, την εμπειρία μας και το πάθος για αυτό που κάνουμε. Οι λύσεις στην Δημιουργία Ιστοσελίδας που παρέχουμε συνδυάζουν καλοσχεδιασμένα γραφικά, φιλικότητα προς τους χρήστες και τις μηχανές αναζήτησης με αποτέλεσμα να παρέχουν λειτουργικότητα, ταχύτητα και ασφάλεια.

Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (Content Management System) που χρησιμοποιούμε καθώς και όλα τα εργαλεία για την δημιουργία ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων, είναι προϊόν πολύχρονης εξέλιξης με αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Οι πελάτες μας στην Θεσσαλονίκη αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι ζωντανά παραδείγματα! Τα Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που χρησιμοποιούμε πάντα πληρoύν τα παρακάτω:

  • Είναι πολύ εύκολα και φιλικά στη χρήση τους.
  • Χρησιμοποιείούνται εδώ και πολλά χρόνια παγκοσμίως.
  • Υποστηρίζουν πολυγλωσσικό περιεχόμενο.
  • Διαθέτουν μεγάλο εύρος λειτουργιών και δυνατοτήτων.
  • Επεκτείνονται εύκολα με οποιαδήποτε νέα λειτουργία μελλοντικά θελήσετε.
  • Έχουν αναπτυχθεί με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, εξασφαλίζοντας ταχύτητα και ασφάλεια.

Επεκτείνετε τις δυνατότητές της επιχείρησής σας!

Η ανάθεση της κατασκευής της δικής σας ιστοσελίδας σε εμάς, θα σας εξασφαλίσει όχι μόνο ότι θα είναι όμορφη και θα ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, αλλά και θα κατευθύνει τους χρήστες ακριβώς εκεί που θέλετε να φτάσουν. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για κατασκευή απλής ιστοσελίδας, στατικής ή δυναμικής ιστοσελίδας, ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) κ.α. Για εμάς κάθε κατασκευή ιστοσελίδων είναι μια νέα πρόκληση, που οφείλει , πάνω από όλα, να εξυπηρετήσει τους επιχειρηματικούς στόχους του πελάτη μας.

Είναι σίγουρο πως η συνεργασία μας δεν τελειώνει μόλις παραδώσουμε την ιστοσελίδα σας. Είμαστε κοντά σας για να σας παρέχουμε εκπαίδευση και άμεση τεχνική υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίσετε. Επειδή η δημιουργία ιστοσελίδας δεν είναι είναι αρκετή για την προώθηση μιας επιχείρησης στο Internet σας παρέχουμε μία πλήρη γκάμα από λύσεις Internet Marketing για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί η παρουσία της επιχείρισής σας στο Internet. Σας ενημερώνουμε διαρκώς σχετικά με νέες δυνατότητες και σας βοηθάμε να επιλέξετε τον καταλληλότερο τρόπο προώθησης της ιστοσελίδας σας (Διαφήμιση στο Google, SEO, Social Media Marketing κ.α.) , έτσι ώστε να μπορέσετε να δώσετε στην επένδυσή σας περισσότερη αξία.

Επικοινωνήστε μαζί μας, είτε έχετε κάποια επιχείρηση στην Θεσσαλονίκη είτε σε άλλη πόλη του εσωτερικού ή εξωτερικού, για να μας δώσετε την δυνατότητα να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις λύσεις προώθησης που μπορούμε να σας προσφέρουμε. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας μέσω τηλεφώνου και e-mail.

Internet Technology Solutions



Αξιολόγηση :
(158 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners

Πολιτική απορρήτου

Πολιτική cookies