Ανακατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος επίπλων κουζίνας & κουφωμάτων

Ανακατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος επίπλων κουζίνας & κουφωμάτων

Ανακατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος επίπλων & κουφωμάτων

Η ιστοσελίδα

H επιχείρηση G Home που δραστηριοποιείται στη διάθεση επίπλων, κουζινών, κουφωμάτων, πορτών κ.α.  ήρθε σε επαφή μαζί μας και ζήτησε την ανακατασκευή και συντήρηση του ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) που διέθεταν ώστε να μπορεί να έχει περισσότερες επιλογές στα προϊόντα, να λειτουργούν σωστά τα διάφορα μέρη της σελίδας και πρωτίστως το καλάθι που είναι φυσικά και το πιο σημαντικό. Ήθελαν επίσης διάφορες μεθόδους πληρωμής online εκτός της τραπεζικής κατάθεσης, όπως την πληρωμή με πιστωτικές κάρτες. Τέλος χρειαζόταν κάποιον που θα ήταν υπεύθυνος για την αναβάθμιση, τις αλλαγές και γενικά την καλή λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Τι κάναμε

Δουλέψαμε σε έτοιμο πρότυπο Jooomla κάνοντας πολλές διαφορετικές αλλαγές. Τελικά, ήταν σαν να το δημιουργήσαμε από τη αρχή! Χρησιμοποιήσαμε τελευταίες εκδόσεις Joomla & Virtuemart με One Page Checkout στο καλάθι. Προσθέσαμε διάφορες εφαρμογές όπως Newsletters, Blog κ.α. Δώσαμε πολλές συμβουλές στο πως περνιέται το υλικό προσέχοντας να είναι βελτιστοποιημένο και full responsive. Φυσικά δώσαμε βάρος στο να είναι βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης. Τέλος, υποδείξαμε στον πελάτη τον σωστό τρόπο διαχείρισης της ιστοσελίδας ώστε να μπορεί εύκολα και σωστά να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή χρειάζεται στην ιστοσελίδα και να διαχειρίζεται το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Τι έχουμε αναλάβει

Έχουμε αναλάβει την πλήρη υποστήριξη της ιστοσελίδας με αναβαθμίσεις του βασικού συστήματος Joomla & Virtuemart component, των προσθέτων, την ασφάλεια από διάφορες επιθέσεις καθώς και γενικών αλλαγών στη σελίδα.

Το αποτέλεσμα

Η επιχείρηση G Home εδώ και λίγο καιρό που έχουμε κάνει την ανακατασκευή και αναλάβει τη συντήρηση και αναβάθμιση του eshop της δεν είχε ποτέ κάποιο πρόβλημα λειτουργίας με αποτέλεσμα να έχει αυξήσει το πελατολόγιό της σε όλη την Ελλάδα!Αξιολόγηση :
(152 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners