Ανακατασκευή ιστοσελίδας ενοικίασης αυτοκινήτων με Wordpress

Ανακατασκευή ιστοσελίδας ενοικίασης αυτοκινήτων με Wordpress

Ανακατασκευή ιστοσελίδας ενοικίασης αυτοκινήτων με Wordpress

Η ιστοσελίδα

H επιχείρηση “Rent it Now” είχε διάφορα προβλήματα με την ιστοσελίδα της που ήταν κατασκευασμένη σε Wordpress με έτοιμο theme. Το σύστημα ενοικίασης των αυτοκινήτων δεν μπορούσε να λειτουργήσει σωστά όσο αναφορά τις χρεώσεις. Δεν μπορούσε να υπολογίσει σωστά τις ημερήσιες χρεώσεις για διαφορετικές περιόδους μέσα στη χρονιά. Ταυτόχρονα χρειαζόταν κάποιον που θα ήταν υπεύθυνος για την αναβάθμιση, τις αλλαγές και γενικά την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Τι κάναμε

Σε πρώτη φάση αναβαθμίσαμε τη Wordpress στην τελευταία έκδοσή της. Αναβαθμίσαμε, προσθέσαμε και αφαιρέσαμε plugins που χρειάζεται η ιστοσελίδα για τη καλή της λειτουργία. Ξαναπρογραμματίσαμε το βασικό πρόσθετο που κάνει τους υπολογισμούς των τιμών ενοικίασης προσθέτοντας τη δυνατότητα διαφορετικών χρεώσεων αναλόγως την περίοδο και τον αριθμό των ημερών που κάποιος θα ήθελε να νοικιάσει ένα αυτοκίνητο. Προσθέσαμε σύστημα ασφάλειας μια που είχαν παρατηρηθεί στο παρελθόν προβλήματα με επιθέσεις hackers. Κάναμε αλλαγές σε διάφορα κείμενα και εικόνες ώστε να έχει καλύτερες κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης καθώς και πολλά άλλα.

Τι έχουμε αναλάβει

Έχουμε αναλάβει την πλήρη υποστήριξη της ιστοσελίδας με αναβαθμίσεις του βασικού συστήματος wordpress, των προσθέτων, την ασφάλεια από διάφορες επιθέσεις την προσθήκη και αλλαγή τιμών για τις ενοικιάσεις και την ανάρτηση άρθρων καθώς και γενικών αλλαγών στη σελίδα.

Το αποτέλεσμα

Η ιστοσελίδα δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Επίσης, η επισκεψιμότητά της έχει αυξηθεί κατακόρυφα.Αξιολόγηση :
(158 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners