Ανακατασκευή ιστοσελίδας επιχείρησης προϊόντων μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής

Ανακατασκευή ιστοσελίδας επιχείρησης προϊόντων μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής

Ανακατασκευή ιστοσελίδας επιχείρησης για προϊόντα μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής σε Wordpress

Η ιστοσελίδα

H εταιρία Piccolino που παράγει είδη ζαχαροπλαστικής και μαγειρικής χρειαζόταν έναν αξιόπιστο συνεργάτη για τη φιλοξενία της ιστοσελίδας της. Η ιστοσελίδα της που είναι κατασκευασμένη σε Wordpress με έτοιμο theme περιέχει πληροφορίες για τα προϊόντα και τις δραστηριότητες της επιχείρησης. Τα κείμενα και οι εικόνες χρειαζόταν αλλαγές μια που ήταν παλιότερες και δεν αντιπροσώπευαν πια το προφίλ της εταιρείας. Ταυτόχρονα χρειαζόταν κάποιον που θα ήταν υπεύθυνος για την αναβάθμιση, τις αλλαγές και γενικά την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Τι κάναμε

Σε συνεργασία με τη διαφημιστική τους εταιρία αναλάβαμε να κάνουμε αρκετές αλλαγές στην ιστοσελίδα τους συμπεριλαμβανομένων γραφικών και κειμένων. Έγινε πλήρης αναβάθμιση της wordpress καθώς και των προσθέτων της ιστοσελίδας. Προστέθηκαν συνταγές που χρησιμοποιούν τα προϊόντα της picollino και διαμορφώθηκαν σωστά οι σελίδες που περιέχουν τα προϊόντα τους ώστε να προβάλλονται σωστά.

Τι έχουμε αναλάβει

Έχουμε αναλάβει την πλήρη υποστήριξη της ιστοσελίδας με αναβαθμίσεις του βασικού συστήματος wordpress, των προσθέτων, την ασφάλεια από διάφορες επιθέσεις και την ανάρτηση άρθρων καθώς και γενικών αλλαγών στη σελίδα. Αναλάβαμε επίσης τη διαμόρφωση των σελίδων που αφορούν τις συνταγές και τα προϊόντα τους

Το αποτέλεσμα

Η ιστοσελίδα δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Επίσης, η επισκεψιμότητά της έχει αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό!Αξιολόγηση :
(110 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners