Ανακατασκευή ιστοσελίδας καταλόγου ανταλλακτικών αυτοκινήτων

Ανακατασκευή ιστοσελίδας καταλόγου ανταλλακτικών αυτοκινήτων

Ανακατασκευή ιστοσελίδας καταλόγου ανταλλακτικών αυτοκινήτων

Λίγα λόγια για την ιστοσελίδα

Η ιστοσελίδα είναι ένας κατάλογος μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων κυρίως της VolksWagen Group (Audi, VW, Skoda & Seat) αλλά και άλλων εταιρειών. Έχει πάνω από 5.000 ανταλλακτικά σε πάνω από 50 κατηγορίες. Είναι συμβατή με κινητά, tablet & desktop και έχει πολύ καλά αποτελέσματα στο google.gr

Τι κάναμε

Η επιχείρηση Ανταλλακτικά αυτοκινήτων Γερμανίας Καζαντζίδης που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη μετά από περίπου 5 χρόνια θέλησε να κάνει αρκετές αλλαγές στην ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα της. Έτσι κατασκευάσαμε ένα πιο μοντέρνο κατάλογο ανταλλακτικών αυτοκινήτων (autoparts4u.gr), πλήρως ανταποκρινόμενο σε όλες τις συσκευές, με φίλτρο για μάρκα, μοντέλο, είδος κλπ. Η καταχώρηση των ανταλλακτικών έχει γίνει έτσι ώστε να είναι ίδια με αυτή του car.gr μια που τα ίδια ανταλλακτικά περνιούνται και εκεί. Φυσικά, έχει γίνει και βελτιστοποίηση στον κατάλογο για να φορτώνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα μια που ο όγκος των ανταλλακτικών αυξάνεται καθημερινά.

Όσο αναφορά το SEO η ιστοσελίδα συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της Google για λέξεις φράσεις όπως "Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων Θεσσαλονίκη", "Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων Audi", "Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων Skoda", "Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων VW" κ.α.Αξιολόγηση :
(158 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners