Ανακατασκευή ιστοσελίδας Taxi Booking σε Wordpress

Ανακατασκευή ιστοσελίδας Taxi Booking σε Wordpress

Ανακατασκευή & συντήρηση ιστοσελίδας Taxi Booking σε Wordpress

Η ιστοσελίδα

H εταιρία Cosmos Travel είχε διάφορα προβλήματα με την ιστοσελίδα της που ήταν κατασκευασμένη σε Wordpress με έτοιμο theme. Τα κείμενα και οι εικόνες χρειαζόταν αλλαγές μια που ήταν παλιότερες και δεν αντιπροσώπευαν πια το προφίλ της εταιρείας. Ταυτόχρονα χρειαζόταν κάποιον που θα ήταν υπεύθυνος για την αναβάθμιση, τις αλλαγές και γενικά την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Επιπλέον, χρειαζόταν ένα σύστημα κλεισίματος ραντεβού για μεταφορά με λιμουζίνα / ταξί όπου θα γινόταν ο υπολογισμός του κομίστρου σύμφωνα με την επιλεγμένη διαδρομή και την ώρα. Ο πελάτης θα έκλεινε τη διαδρομή και θα πλήρωνε μόνο το ποσό της προκαταβολής για ώστε να γίνει η κράτηση. Κάτι πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα!

Τι κάναμε

Σε πρώτη φάση αναβαθμίσαμε την Wordpress στην τελευταία έκδοσή της. Αναβαθμίσαμε, προσθέσαμε και αφαιρέσαμε plugins που χρειάζεται η ιστοσελίδα για τη καλή της λειτουργία. Προσθέσαμε σύστημα ασφάλειας μια που είχαν παρατηρηθεί στο παρελθόν προβλήματα με επιθέσεις hackers. Κάναμε αλλαγές σε διάφορα κείμενα και εικόνες ώστε να έχει καλύτερες κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης καθώς και πολλά άλλα.

Το βασικό κομμάτι στη συγκεκριμένη σελίδα ήταν η εφαρμογή κράτησης. Έτσι λοιπόν δημιουργήσαμε και παραμετροποιήσαμε ένα plugin για Taxi Booking όπου ο επισκέπτης επιλέγει τη διαδρομή, την ημέρα και ώρα, τους επιβάτες και το σύστημα υπολογίζει αυτόματα το ποσό της διαδρομής. Στη συνέχεια ο επισκέπτης περνάει στο καλάθι όπου οριστικοποιεί την κράτηση πληρώνοντας με την πιστωτική ή τη χρεωστική του κάρτα την προκαταβολή του κομίστρου.

Τι έχουμε αναλάβει

Έχουμε αναλάβει την πλήρη υποστήριξη της ιστοσελίδας με αναβαθμίσεις του βασικού συστήματος wordpress, των προσθέτων, την ασφάλεια από διάφορες επιθέσεις και την ανάρτηση άρθρων καθώς και γενικών αλλαγών στη σελίδα.

Το αποτέλεσμα

Η ιστοσελίδα δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Επίσης, η επισκεψιμότητά της έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Η εφαρμογή κλεισίματος ραντεβού για ταξί λειτουργεί άψογα χωρίς προβλήματα. Μπορείτε να τη δείτε εδώΑξιολόγηση :
(159 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners