Ανακατασκευή και συντήρηση εφημερίδας online

Ανακατασκευή και συντήρηση εφημερίδας online

Ανακατασκευή και συντήρηση της online εφημερίδας ΒΗΜΑ Press

Η ιστοσελίδα

H online εφημερίδα ΒΗΜΑ Press που βρίσκεται online από το 2014 έχοντας θέματα και ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, ήρθε σε επαφή μαζί μας, και ζήτησε την ανακατασκευή και συντήρηση της ηλεκτρονικής εφημερίδας που διαθέτουν. Ο κύριος λόγος ήταν το ότι υπήρχαν διάφορα προβλήματα στην ιστοσελίδα που ο προηγούμενος συνεργάτης τους δεν μπορούσε να λύσει. Έτσι χρειαζόταν κάποιον που θα ήταν υπεύθυνος για την αναβάθμιση, τις αλλαγές και γενικά την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας τους.

Τι κάναμε

Διατηρήσαμε το ίδιο Wordpress theme και δουλέψαμε πάνω στη Wordpress κάνοντας πολλές και διαφορετικές αλλαγές ώστε να ικανοποιήσουμε τον πελάτη. Διορθώσαμε φυσικά όλα τα προβλήματα και καταφέραμε να μειώσουμε τον χώρο που απαιτούσε η ιστοσελίδα στον server. Περάσαμε και ξαναγράψαμε διάφορα άρθρα καθώς και όλα τα κείμενα που αφορούν τη επιχείρηση. Χρησιμοποιήσαμε φυσικά τελευταίες εκδόσεις Wordpress με προσθήκη πολλών άλλων plugins και εφαρμογών για την ασφαλή λειτουργία του site, την ενημέρωση για τα cookies, την αποφυγή SPAM κ.α. Όλο το υλικό που ξαναγράψαμε προσέξαμε να είναι βελτιστοποιημένο και full responsive. Φυσικά δώσαμε βάρος στο να είναι βελτιστοποιημένο και για τις μηχανές αναζήτησης. Τέλος, υποδείξαμε στον πελάτη τον σωστό τρόπο διαχείρισης της ιστοσελίδας ώστε να μπορεί εύκολα και σωστά να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή χρειάζεται στην ιστοσελίδα και να διαχειρίζεται την ηλεκτρονική εφημερίδα σωστά.

Τι έχουμε αναλάβει

Έχουμε αναλάβει την πλήρη φιλοξενία και υποστήριξη της ιστοσελίδας με αναβαθμίσεις του βασικού συστήματος Wordpress, των προσθέτων, την ασφάλεια από διάφορες επιθέσεις καθώς και γενικών αλλαγών στη σελίδα.

Το αποτέλεσμα

Η εφημερίδα άρχισε σιγά σιγά να ανακτά το κύρος της και νέους αναγνώστες. Εδώ και αρκετό καιρό που έχουμε ανακατασκευάσει και αναλάβει τη συντήρηση και αναβάθμιση του site δεν είχε ποτέ κάποιο πρόβλημα λειτουργίας. Αξιολόγηση :
(158 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners