Φιλοξενία ιστοσελίδας σε Wordpress

Φιλοξενία ιστοσελίδας σε Wordpress

Φιλοξενία ιστοσελίδας σε Wordpress

Η ιστοσελίδα

H εταιρεία “Fragoulis Fruits” που δραστηριοποιείται στο χώρο του χονδρικού εμπορίου φρούτων και λαχανικών στη Βόρεια Ελλάδα θέλησε να έχει αξιόπιστο συνεργάτη στην φιλοξενία της ιστοσελίδας της η οποία είναι φτιαγμένη με Wordpress. Ταυτόχρονα χρειαζόταν κάποιον που θα ήταν υπεύθυνος για την αναβάθμιση, τις αλλαγές και γενικά την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Τι κάναμε

Σε πρώτη φάση αναβαθμίσαμε τη Wordpress στην τελευταία έκδοσή της. Αναβαθμίσαμε, προσθέσαμε και αφαιρέσαμε plugins που χρειάζεται η ιστοσελίδα για την καλή της λειτουργία. Προσθέσαμε σύστημα ασφάλειας. Κάναμε μικρές αλλαγές σε διάφορα plugins ώστε να έχει καλύτερες κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης καθώς και πολλά άλλα.

Τι έχουμε αναλάβει

Έχουμε αναλάβει την πλήρη φιλοξενία και υποστήριξη της ιστοσελίδας με αναβαθμίσεις του βασικού συστήματος wordpress, των προσθέτων, την ασφάλεια από διάφορες επιθέσεις καθώς και γενικών αλλαγών στη σελίδα.

Το αποτέλεσμα

Η ιστοσελίδα δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Επίσης, η επισκεψιμότητά της έχει αυξηθεί κατακόρυφα.Αξιολόγηση :
(80 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners

Πολιτική απορρήτου

Πολιτική cookies