Φιλοξενία & συντήρηση ιστοσελίδας σε Wordpress

Φιλοξενία & συντήρηση ιστοσελίδας σε Wordpress

Φιλοξενία και συντήρηση ιστοσελίδας σε Wordpress

Η ιστοσελίδα

H εταιρεία Q Tex που δραστηριοποιείται στο χώρο της πιστοποίησης ποιότητας υφασμάτων ήρθε σε επαφή μαζί μας μέσω της διαφημιστικής της εταιρίας και ζήτησε τη φιλοξενία και συντήρηση της ιστοσελίδας της. Ταυτόχρονα χρειαζόταν κάποιον που θα ήταν υπεύθυνος για την αναβάθμιση, τις αλλαγές και γενικά την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Τι κάναμε

Σε πρώτη φάση κάναμε όλες τις απαραίτητες αναβαθμίσεις και ελέγχουν για τη σωστή λειτουργία των σελίδων του site και δημιουργήσαμε τον χώρο μεταφοράς και φιλοξενίας στον server μας. Ταυτόχρονα υποδείξαμε στον πελάτη τον σωστό τρόπο διαχείρισης της ιστοσελίδας ώστε να μπορεί εύκολα και σωστά να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή χρειάζεται στην ιστοσελίδα.

Τι έχουμε αναλάβει

Έχουμε αναλάβει την πλήρη φιλοξενία και υποστήριξη της ιστοσελίδας με αναβαθμίσεις του βασικού συστήματος wordpress, των προσθέτων, την ασφάλεια από διάφορες επιθέσεις καθώς και γενικών αλλαγών στη σελίδα.

Το αποτέλεσμα

Η Q Tex εδώ και μερικά χρόνια που έχουμε αναλάβει τη φιλοξενία και αναβάθμιση της ιστοσελίδας της δεν είχε ποτέ κάποιο πρόβλημα λειτουργίαςΑξιολόγηση :
(85 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners