Ιστοσελίδα ξενοδοχείου στην Ιθάκη

Ιστοσελίδα ξενοδοχείου στην Ιθάκη

Ιστοσελίδα ξενοδοχείου στην Ιθάκη

Λίγα λόγια για την ιστοσελίδα

   Η κατασκευή της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου Καλυψώ στην Ιθάκη έγινε σε ανταποκρινόμενο πρότυπο έτσι ώστε να μπορεί να φαίνεται σωστά σε όλες τις συσκευές. Έχουμε προσαρμόσει στο φόντο πολλές μεγάλες εικόνες από την θέα του ξενοδοχείου για να μπορεί ο επισκέπτης να πάρει μια γεύση αυτής της υπέροχης θέας. Εκτός του τιμοκαταλόγου και της φόρμας κράτησης ο επισκέπτης μπορεί να διαβάσει για την ιστορία αλλά και τα διάφορα κοντινά μέρη της περιοχής. Υπάρχει επίσης και gallery όλων των χώρων του ξενοδοχείου. Όλα αυτά μπορεί κάποιος να τα διαβάσει σε 5 διαφορετικές γλώσσες. 

Τι κάναμε επιπρόσθετα

Για να μπορεί να έχει περισσότερες επισκέψεις κατά τους καλοκαιρινούς μήνες στήσαμε και δύο καμπάνιες Google AdWords ώστε στο ξεκίνημα κάθε σεζόν να μπορεί ο ιδιοκτήτης να τις ενεργοποιεί. Οι καμπάνιες έχουν διαφορετική στόχευση μια για τον Ελλαδικό χώρο και μια για τον Ευρωπαϊκό με ανάλογες διαφημίσεις και λέξεις φράσεις κλειδιά.

Το αποτέλεσμα

Για πέντε τουλάχιστον χρόνια τώρα συνεργαζόμαστε άψογα και η επιχείρηση ιδίως τον μήνα Αύγουστο έχει κλειστά όλα της τα διαμερίσματα και δωμάτια!

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη,

Τηλ.: +30 2311 2411 78 Κιν. +30 6942 777 942
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners