Ιστοσελίδα εστιατορίου Taverna Kymata

Ιστοσελίδα εστιατορίου Taverna Kymata

Ιστοσελίδα Εστιατορίου Taverna Kymata

Λίγα λόγια για την ιστοσελίδα

Κατασκευή Ιστοσελίδας για την Ταβέρνα - Εστιατόριο Κύματα στο Μόναχο. Συμπεριλαμβάνει δύο γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά) και πολλές εικόνες είτε σε slideshow είτε σε Gallery. Βρίσκεται στην πρώτη σελίδα του google.de για την φράσεις "Griechisches Restaurant Neuhausen" & "Griechisches Restaurant Nymphenburg" & "Griechisches Restaurant Gern". Κατασκευάστηκαν επίσης σελίδα στο Facebook και συνδέθηκε με την ιστοσελίδα. Δηλώθηκε στους χάρτες Google για να βοηθήσει στο ανέβασμα στις μηχανές αναζήτησης. Τέλος, συμπεριλαμβάνει και εφαρμογή βιβλίου επισκεπτών και Κρατήσεων.

Τι κάναμε

Όταν γιος του ιδιοκτήτη της επιχείρησης ήρθε σε επαφή μαζί μας ζήτησε να κατασκευάσουμε την ιστοσελίδα με όλα τα παραπάνω αλλά και να στοχεύσουμε ψηλά στις κατατάξεις του Google.de. Ήταν φυσικά κάτι νέο για εμάς μια που δεν είχαμε τη γνώση του ανταγωνισμού για το συγκεκριμένο είδος της επιχείρησης στη Γερμανία. Αυτό που κάναμε ήταν να βελτιστοποιήσουμε τις εικόνες, τον κώδικα και ότι άλλο αφορούσε το γρήγορο φόρτωμα της σελίδας στον browser. Προσέξαμε να είναι πλήρως ανταποκρινόμενη σε όλες τις συσκευές και να περιέχει τις λέξεις κλειδιά που αφορούσαν την επιχείρηση.

Το αποτέλεσμα

Όπως προαναφέρθηκε η ιστοσελίδα είχε πολύ καλά αποτελέσματα στο Google.de για λέξεις φράσεις "Griechisches Restaurant Neuhausen" & "Griechisches Restaurant Nymphenburg" & "Griechisches Restaurant Gern" που είναι φράσεις που αναζητά κάποιος όταν ψάχνει ελληνικό εστιατόριο στο ΜόναχοΑξιολόγηση :
(158 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners