Κατασκευή eshop ηλεκτρονικού & ηλεκτρολογικού υλικού

Κατασκευή eshop ηλεκτρονικού & ηλεκτρολογικού υλικού

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος ηλεκτρονικού & ηλεκτρολογικού υλικού

Η ιστοσελίδα

H επιχείρηση Κωστόπουλος Bros Ο.Ε. που δραστηριοποιείται από το 1982 στην ελληνική αγορά με διάθεση προϊόντων ηλεκτρονικού & ηλεκτρολογικού υλικού όπως διακόπτες, συστήματα ασφαλείας, δορυφορικά, συστήματα ήχου και εικόνας και πολλά άλλα ήρθε σε επαφή μαζί μας και ζήτησε την κατασκευή και συντήρηση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) ώστε να μπορεί να διαθέτει τα προϊόντα της online. Ήθελαν επίσης διάφορες μεθόδους πληρωμής online εκτός της τραπεζικής κατάθεσης. Τέλος, χρειαζόταν κάποιον που θα ήταν υπεύθυνος για την αναβάθμιση, τις αλλαγές και γενικά την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Τι κάναμε

Επιλέξαμε ένα Woocommerce theme και δουλέψαμε πάνω στη Wordpress κάνοντας πολλές και διαφορετικές αλλαγές ώστε να ικανοποιήσουμε τον πελάτη. Τελικά ήταν σαν να το δημιουργήσαμε από τη αρχή.... Περάσαμε τα περισσότερα προϊόντα και κατηγορίες καθώς και όλα τα κείμενα που αφορούν τη επιχείρηση. Χρησιμοποιήσαμε φυσικά τελευταίες εκδόσεις Wordpress & Woocommerce με προσθήκη πολλών άλλων ενθεμάτων και εφαρμογών όπως το One Page Checkout στο καλάθι. Προσθέσαμε διάφορες εφαρμογές όπως Newsletters, εφαρμογή για γνώμες πελατών, Blog κ.α. Περάσαμε όλο το υλικό που μας παραδόθηκε προσέχοντας να είναι βελτιστοποιημένο και full responsive. Φυσικά δώσαμε βάρος στο να είναι βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης. Τέλος, υποδείξαμε στον πελάτη τον σωστό τρόπο διαχείρισης της ιστοσελίδας ώστε να μπορεί εύκολα και σωστά να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή χρειάζεται στην ιστοσελίδα και να διαχειρίζεται το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Τι έχουμε αναλάβει

Έχουμε αναλάβει την πλήρη φιλοξενία και υποστήριξη της ιστοσελίδας με αναβαθμίσεις του βασικού συστήματος Wordpress & Woocommerce, των προσθέτων, την ασφάλεια από διάφορες επιθέσεις καθώς και γενικών αλλαγών στη σελίδα.

Το αποτέλεσμα

Η επιχείρηση Κωστόπουλος Bros Ο.Ε. εδώ και αρκετό καιρό που έχουμε κατασκευάσει και αναλάβει τη συντήρηση και αναβάθμιση του eshop της δεν είχε ποτέ κάποιο πρόβλημα λειτουργίας με αποτέλεσμα να έχει αυξήσει το πελατολόγιό της! Μπορείτε να δείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα εδώ.Αξιολόγηση :
(152 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners

Πολιτική απορρήτου

Πολιτική cookies