Κατασκευή eshop περιηγήσεων στην Αθήνα

Κατασκευή eshop περιηγήσεων στην Αθήνα

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος για tours, ξεναγήσεις σε Αθήνα

Η ιστοσελίδα

Η εταιρία Liberty Travel που εδώ και αρκετά χρόνια δραστηριοποιείται στην οργάνωση ταξιδιών σε όλο τον κόσμο έχοντας το παράρτημά της σε Ελλάδα και Κύπρο, ήρθε σε επαφή μαζί μας και ζήτησε την κατασκευή και συντήρηση της ηλεκτρονικού καταστήματος για bookings tours κυρίως στην Αθήνα ώστε να μπορούν να προωθήσουν τις περιηγήσεις τους σε όλο τον κόσμο που ταξιδεύει στην Ελλάδα. Ήθελαν να προβάλλουν τα διάφορα tours που κάνουν ως εταιρία και να μπορούν οι πελάτες τους αυτοματοποιημένα να τα αγοράζουν. Χρειαζόταν επίσης κάποιον που θα ήταν υπεύθυνος για την αναβάθμιση, τις αλλαγές και γενικά την καλή λειτουργία του ηλεκτρονικού τους καταστήματος.

Τι κάναμε

Δουλέψαμε σε έτοιμο πρότυπο (Theme) Wordpress όπου ενσωματώσαμε το woocommerce ένα από τα πιο σύγχρονα ηλεκτρονικά καταστήματα σε wορdpress που έχει πολλές εγκαταστάσεις και μεγάλη ευχρηστία! Μετά από πολλές αλλαγές καταφέραμε να έχουμε το σύστημα που επιθυμούσε ο πελάτης. Ήταν πραγματικά σαν να το δημιουργήσαμε από την αρχή! Χρησιμοποιήσαμε τελευταίες εκδόσεις Wordpress, διάφορες έξτρα εφαρμογές και μετά από αρκετό προγραμματισμό και αλλαγές στον κώδικα καταφέραμε να παραδώσουμε στον πελάτη την πλατφόρμα που επιθυμούσε.

Περάσαμε όλο το υλικό που μας παραδόθηκε συμπεριλαμβανομένων κειμένων και εικόνων των tours ώστε ο επισκέπτης να μπορεί εύκολα και άμεσα να καταλάβει της λειτουργίες της. Φυσικά, δώσαμε βάρος στο να είναι βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης. Τέλος, υποδείξαμε στον πελάτη τον σωστό τρόπο διαχείρισης της πλατφόρμας / ιστοσελίδας ώστε να μπορεί εύκολα και σωστά να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή χρειάζεται στην ιστοσελίδα και να διαχειρίζεται το σύστημα πληρωμών που ενσωματώσαμε στην ιστοσελίδα.

Τι έχουμε αναλάβει

Έχουμε αναλάβει την πλήρη φιλοξενία και υποστήριξη της ιστοσελίδας με αναβαθμίσεις του βασικού συστήματος Wordpress & Woocommerce, των προσθέτων, την ασφάλεια από διάφορες επιθέσεις καθώς και γενικών αλλαγών στη σελίδα. Είμαστε ανά πάσα στιγμή κοντά στον πελάτη με ιδέες, βελτιώσεις και παρακολούθηση στις μηχανές αναζήτησης

Το αποτέλεσμα

Πριν καλά καλά παραδώσουμε την ιστοσελίδα στον πελάτη άρχισαν να έρχονται τα bookings για τα διάφορα tours στην Αθήνα και το ενδιαφέρον γι' αυτά διπλασιάστηκε. Μέχρι τώρα δεν παρουσίασε κανένα θέμα λειτουργίας με αποτέλεσμα να αυξάνεται το πελατολόγιο της επιχείρισης καθημερινά. Μπορείτε να δείτε την πλατφόρμα πώλησης tours στα αξιοθέατα της Αθήνας εδώ.Αξιολόγηση :
(158 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners