Κατασκευή eshop προϊόντων κυψέλης

Κατασκευή eshop προϊόντων κυψέλης

Κατασκευή eshop προϊόντων κυψέλης

Η ιστοσελίδα

H επιχείρηση Μέλι Μπαμπά που δραστηριοποιείται από το 2014 στη διάθεση προϊόντων κυψέλης όπως μέλι, πρόπολη, κηραλοιφές, καλλυντικά που παράγονται από κερί, πρόπολη και βότανα κ.α. ήρθε σε επαφή μαζί μας και ζήτησε την κατασκευή και συντήρηση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) ώστε να μπορεί να διαθέτει τα προϊόντα της online. Ήθελαν επίσης καταχώρηση του eshop στο Skroutz καθώς και διάφορες μεθόδους πληρωμής online εκτός της τραπεζικής κατάθεσης. Τέλος, χρειαζόταν κάποιον που θα ήταν υπεύθυνος για την αναβάθμιση, τις αλλαγές και γενικά την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Τι κάναμε

Δουλέψαμε σε έτοιμο πρότυπο Joomla κάνοντας πολλές διαφορετικές αλλαγές. Χρησιμοποιήσαμε τελευταίες εκδόσεις Joomla & Virtuemart με One Page Checkout στο καλάθι. Προσθέσαμε διάφορες εφαρμογές όπως Newsletters, εφαρμογή για γνώμες πελατών, Blog κ.α. Περάσαμε όλο το υλικό που μας παραδόθηκε προσέχοντας να είναι βελτιστοποιημένο και full responsive. Φυσικά δώσαμε βάρος στο να είναι βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης. Τέλος, υποδείξαμε στον πελάτη τον σωστό τρόπο διαχείρισης της ιστοσελίδας ώστε να μπορεί εύκολα και σωστά να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή χρειάζεται στην ιστοσελίδα και να διαχειρίζεται το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Περάσαμε το eshop στο Skroutz & Best Price ώστε να γίνεται μεγαλύτερη προώθηση των προϊόντων. Επιπρόσθετα ενσωματώσαμε κώδικες παρακολούθησης για Google Analytics & Skroutz Analytics ώστε να μπορεί ο πελάτης να βλέπει την επισκεψιμότητα που έχει το site από όλες τις πηγές.

Τι έχουμε αναλάβει

Έχουμε αναλάβει την πλήρη φιλοξενία και υποστήριξη της ιστοσελίδας με αναβαθμίσεις του βασικού συστήματος Joomla, των προσθέτων, την ασφάλεια από διάφορες επιθέσεις καθώς και γενικών αλλαγών στη σελίδα.

Το αποτέλεσμα

Η επιχείρηση Μέλι Μπαμπά εδώ και μερικά χρόνια που έχουμε κατασκευάσει και αναλάβει την συντήρηση και αναβάθμιση του eshop της δεν είχε ποτέ κάποιο πρόβλημα λειτουργίας με αποτέλεσμα να έχει αυξήσει το πελατολόγιό της σε Ελλάδα αλλά και εξωτερικό! Ενώ αρχικά η κύρια δραστηριότητά της ήταν η παραγωγή και πώληση μελιού τώρα έχει προσθέσει καλλυντικά, βότανα, υπερτροφές και πολλά άλλα προϊόντα. Μπορείτε να δείτε το έργο εδώ.Αξιολόγηση :
(100 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners