Κατασκευή ηλεκτρονικού καταλόγου επίπλων γραφείου

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταλόγου επίπλων γραφείου

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταλόγου επίπλων γραφείου και παιδικού δωματίου

Η ιστοσελίδα

H επιχείρηση Έπιπλα Γραφείου - Χασιώτης στη Βέροια που δραστηριοποιείται από το 1970 στο χώρο του επίπλου γραφείου με πελάτες σε όλη την Ελλάδα ήρθε σε επαφή μαζί μας και ζήτησε την κατασκευή και συντήρηση μιας νέας ιστοσελίδας που θα αποτελούσε τον ψηφιακό κατάλογο της επιχείρησης online. Σκοπός τους ήταν να προβάλλουν όλες τις σειρές γραφείων, καρεκλών γραφείου και σειρών παιδικού δωματίου σε μια ιστοσελίδα ώστε αποκτήσουν νέους πελάτες αλλά και να δείχνουν στο ήδη υπάρχοντες πελάτες τους τον κατάλογο αυτό και ταυτόχρονα να εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη. Ταυτόχρονα χρειαζόταν κάποιον που θα ήταν υπεύθυνος για την αναβάθμιση, τις αλλαγές και γενικά την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Τι κάναμε

Δουλέψαμε σε έτοιμο πρότυπο Joomla αλλά κάνοντας πολλές και διαφορετικές αλλαγές. Περάσαμε όλο το υλικό που μας παραδόθηκε προσέχοντας να είναι βελτιστοποιημένο και full responsive. Τέλος υποδείξαμε στον πελάτη τον σωστό τρόπο διαχείρισης της ιστοσελίδας ώστε να μπορεί εύκολα και σωστά να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή χρειάζεται στην ιστοσελίδα.

Τι έχουμε αναλάβει

Έχουμε αναλάβει την πλήρη φιλοξενία και υποστήριξη της ιστοσελίδας με αναβαθμίσεις του βασικού συστήματος Joomla, των προσθέτων, την ασφάλεια από διάφορες επιθέσεις καθώς και γενικών αλλαγών στη σελίδα.

Το αποτέλεσμα

Η επιχείρηση "Έπιπλο Γραφείου και Παιδικό δωμάτιο - Χασιώτης" εδώ και μερικά χρόνια που έχουμε αναλάβει την συντήρηση και αναβάθμιση της ιστοσελίδας της δεν είχε ποτέ κάποιο πρόβλημα λειτουργίας με αποτέλεσμα να έχει αυξήσει το πελατολόγιό της σε όλη την Ελλάδα. Μπορείτε να δείτε το έργο εδώ.Αξιολόγηση :
(95 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners