Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος χαλιών

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος χαλιών

Κατασκευή πολυγλωσσικού ηλεκτρονικού καταστήματος χαλιών

Το Eshop

​Η επιχείρηση εμπορίας χειροποίητων χαλιών MBI Only Carpets που εδώ και πολλά χρόνια διαθέτει φυσικό κατάστημα στην Εθνικής Αντιστάσεως στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης ενώ διέθετε ηλεκτρονικό κατάστημα με χειροποίητα χαλιά δεν ήταν πλήρως ικανοποιημένοι με την απόδοσή του και ήθελαν ταυτόχρονα να το αναβαθμίσουν. Ήθελαν δηλαδή ένα νέο eshop ​με ​αρκετές ​επιπρόσθετες λειτουργίες, νέο look ​διατηρώντας όμως όλα τα προϊόντα που ​υπήρχαν στο παλιό, τις μεθόδους πληρωμής, τις αξιολογήσεις καθώς και όλο το υλικό που αφορούσε άρθρα εικόνες κλπ από το παλιό τους eshop. Τέλος, χρειαζόταν κάποιον που θα ήταν υπεύθυνος για την αναβάθμιση, τις αλλαγές και γενικά την καλή λειτουργία του νέου ηλεκτρονικού τους καταστήματος.

Τι κάναμε

Δουλέψαμε σε έτοιμο πρότυπο Joomla όπου κρατώντας όλο το υλικό του παλιού καταστήματος αναβαθμίσαμε το βασικό σύστημα της Joomla, το Virtuemart, όλα τα modules, plugins & components δίνοντας έμφαση στην αναβάθμιση της λειτουργικότητας πολλών στοιχείων του ηλεκτρονικού καταστήματος. Φυσικά φροντίσαμε να είναι πλήρως ανταποκρινόμενο και να ​πληρεί όλες τις προδιαγραφές για ΑΜΕΑ! Ανα-κατασκευάσαμε το φίλτρο αναζήτησης των προϊόντων και ήταν πραγματικά σαν να το δημιουργήσαμε από τη αρχή.

Επειδή το eshop εντάχθηκε σε πρόγραμμα χρηματοδότησης ΕΣΠΑ μέσω της επιδότησης για αναβάθμιση & ανακατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος είχε σαν προαπαιτούμενο όλες οι σελίδες του site να είναι συμβατές με το πρωτόκολλο WCAG 2 AA που αφορά την προσβασιμότητα ατόμων ΑΜΕΑ. Όλες λοιπόν οι σελίδες του site είναι ελεγμένες και διορθωμένες με τη χρήση AChecker Web Accessibility Checker που βρίσκεται εδώ και δεν έχουν κανένα σφάλμα σε "Known Problems" ή "Likely Problems".

Τέλος, υποδείξαμε στον πελάτη τον σωστό τρόπο διαχείρισης του ηλεκτρονικού καταστήματος ώστε να μπορεί εύκολα και σωστά να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή χρειάζεται στο eshop και να το διαχειρίζεται εύκολα και σωστά.

Τι έχουμε αναλάβει

​Έχουμε αναλάβει την πλήρη φιλοξενία και υποστήριξη του ηλεκτρονικού καταστήματος με αναβαθμίσεις του βασικού συστήματος Joomla & Virtuemart, των προσθέτων, την ασφάλεια από διάφορες επιθέσεις καθώς και γενικών αλλαγών στη σελίδα.

Το αποτέλεσμα

Το mbi.gr έγινε ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα χαλιών με πολλαπλό, προηγμένο φίλτρο προϊόντων, με τρεις γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά & Γερμανικά), με μεγάλες εικόνες χαλιών, blog, αξιολογήσεις επισκεπτών, chat και πολλά άλλα που λειτουργούν σε όλες τις συσκευές και είναι συμβατό για ΑΜΕΑ! Μέχρι τώρα δεν παρουσίασε κανένα θέμα λειτουργίας με αποτέλεσμα καθημερινά να αυξάνεται το πελατολόγιο της επιχείρησης. Μπορείτε να δείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα mbi.gr εδώ.Αξιολόγηση :
(158 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners

Πολιτική απορρήτου

Πολιτική cookies