Κατασκευή ιστοσελίδας donuts σε Wordpress

Κατασκευή ιστοσελίδας donuts σε Wordpress

Κατασκευή ιστοσελίδας donuts σε Wordpress

Η ιστοσελίδα

H διαφημιστική εταιρία που συνεργαζόμαστε μας ανέθεσε την κατασκευή της ιστοσελίδας της JAX Donuts που δραστηριοποιείται από το 1980 στην παραγωγή και διάθεση donuts σε όλο τον νομό της Θεσσαλονίκης. Ταυτόχρονα χρειαζόταν κάποιον που θα ήταν υπεύθυνος για την αναβάθμιση, τις αλλαγές και γενικά την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Τι κάναμε

Κατασκευάσαμε την ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας Wordpress με κάποιο πλήρως ανταποκρινόμενο πρότυπο (theme) σε one page, ώστε να λειτουργεί σωστά σε όλες τις οθόνες και συσκευές. Περάσαμε όλα τα κείμενα, video και τις εικόνες που μας παρέδωσαν δημιουργώντας ένα πολύ όμορφο site που φορτώνει γρήγορα παρ' όλο τον όγκο του υλικού που περιέχει (εικόνες σε μεγάλη ανάλυση, γραφικά & video).

Τι έχουμε αναλάβει

Έχουμε αναλάβει την πλήρη φιλοξενία και υποστήριξη της ιστοσελίδας με αναβαθμίσεις του βασικού συστήματος wordpress, των προσθέτων, την ασφάλεια από διάφορες επιθέσεις καθώς και γενικών αλλαγών στη σελίδα.

Το αποτέλεσμα

Η διαφημιστική εταιρία που συνεργαζόμαστε μας παρέδωσε άμεσα κι άλλο έργο και η επιχείρηση JAX Donuts πάει πολύ καλά όσο αναφορά νέες παραγγελίες και νέους πελάτες. Μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα εδώΑξιολόγηση :
(158 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners