Κατασκευή ιστοσελίδας ενοικιάσεων αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη

Κατασκευή ιστοσελίδας ενοικιάσεων αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη

Κατασκευή ιστοσελίδας ενοικιάσεων αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη

Η ιστοσελίδα

H εταιρία ενοικιάσεων αυτοκινήτων Fend που δραστηριοποιείται από το 2014 στο χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων και Van, service αυτοκινήτων, πωλήσεις ανταλλακτικών κ.α. ήρθε σε επαφή μαζί μας και ζήτησε την κατασκευή και συντήρηση της νέας της ιστοσελίδας ενοικιάσεων αυτοκινήτων. Ταυτόχρονα χρειαζόταν κάποιον που θα ήταν υπεύθυνος για την αναβάθμιση, τις αλλαγές και γενικά την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας. Ήθελαν να κατασκευάσουμε ένα συγκεκριμένο πρότυπο για την ιστοσελίδα ώστε να εντυπωσιάσουν τον επισκέπτη και ταυτόχρονα να αναλάβουμε τη διαφήμιση της ιστοσελίδας στο Google AdWords

Τι κάναμε

Δημιουργήσαμε ένα νέο πρότυπο για την Fend και κάνοντας πολλές διαφορετικές αλλαγές στο σύστημα κρατήσεων καταφέραμε να το προσαρμόσουμε στις απαιτήσεις του πελάτη. Ανεβάσαμε τα περισσότερα από τα άρθρα του site καθώς και βελτιστοποιημένες εικόνες που μας έδωσε. Φροντίσαμε ώστε οι σελίδες να είναι όσο το δυνατόν γίνεται πιο βελτιστοποιημένες για SEO ώστε να φέρουν μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα του πελάτη. Όλα τα κείμενα που μας δόθηκαν ξαναγράφτηκαν και εμπλουτίστηκαν με λέξεις φράσεις κλειδιά για το ανέβασμα στις κατατάξεις της Google. Περάσαμε επίσης όλα τα διαθέσιμα αυτοκίνητα και Van προς ενοικίαση και, το πιο χρονοβόρο απ' όλα, τις τιμές που αλλάζουν ανάλογα με το αυτοκίνητο ή van, τις ημέρες ενοικίασης, τις έξτρα παροχές που θα ήθελε ο πελάτης κ.α.

Δημιουργήσαμε διάφορες διαφημιστικές καμπάνιες στο Google AdWords για την προώθηση του site με πολλές διαφημίσεις και λέξεις κλειδιά. Περάσαμε όλο το υλικό που μας παραδόθηκε προσέχοντας να είναι βελτιστοποιημένο και full responsive.

Τέλος, υποδείξαμε σε υπαλλήλους του πελάτη τον σωστό τρόπο διαχείρισης της ιστοσελίδας ώστε να μπορεί εύκολα και σωστά να κάνει τη διαχείριση των κρατήσεων καθώς και άλλες αλλαγές στην ιστοσελίδα.

Τι έχουμε αναλάβει

Έχουμε αναλάβει την πλήρη φιλοξενία και υποστήριξη της ιστοσελίδας με αναβαθμίσεις του βασικού συστήματος Joomla, των προσθέτων, την ασφάλεια από διάφορες επιθέσεις καθώς και γενικών αλλαγών στη σελίδα.

Επιπρόσθετα αναλάβαμε τη σωστή λειτουργία των διαφημιστικών καμπανιών με ελέγχους, αλλαγές και προσθαφαίρεση διαφημίσεων και λέξεων κλειδιών ώστε να λειτουργούν με το μικρότερο δυνατό κόστος αλλά να φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα!

Το αποτέλεσμα

Η Fend εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων & Van εδώ και μερικά χρόνια που έχουμε αναλάβει τη συντήρηση και αναβάθμιση της ιστοσελίδας της δεν είχε ποτέ κάποιο πρόβλημα λειτουργίας με αποτέλεσμα κάθε χρόνο όλα της τα οχήματα να είναι νοικιασμένα. Μπορείτε να δείτε το έργο εδώ.Αξιολόγηση :
(158 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners