Κατασκευή ιστοσελίδας εταιρείας αυτοματισμών

Κατασκευή ιστοσελίδας εταιρείας αυτοματισμών

Κατασκευή ιστοσελίδας εταιρείας αυτοματισμών

Η ιστοσελίδα

H εταιρία PLA Automations που είναι συνεργάτης της Siemens και δραστηριοποιείται από το 2007 στο χώρο των εγκαταστάσεων αυτοματισμών σε εργοστάσια και μεγάλες γραμμές παραγωγής ήρθε σε επαφή μαζί μας και ζήτησε την κατασκευή και συντήρηση μιας νέας ιστοσελίδας. Ταυτόχρονα χρειαζόταν κάποιον που θα ήταν υπεύθυνος για την αναβάθμιση, τις αλλαγές και γενικά την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας. Ήθελαν να έχουν ένα τόπο προβολής των έργων και των προϊόντων SCADA που διαθέτουν σε τρεις γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά και Γερμανικά) και ταυτόχρονα να εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη

Τι κάναμε

Δουλέψαμε σε έτοιμο πρότυπο Joomla αλλά κάνοντας πολλές διαφορετικές αλλαγές. Περάσαμε όλο το υλικό που μας παραδόθηκε προσέχοντας να είναι βελτιστοποιημένο και full responsive. Τέλος υποδείξαμε στον πελάτη τον σωστό τρόπο διαχείρισης της ιστοσελίδας ώστε να μπορεί εύκολα και σωστά να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή χρειάζεται στην ιστοσελίδα.

Τι έχουμε αναλάβει

Έχουμε αναλάβει την πλήρη φιλοξενία και υποστήριξη της ιστοσελίδας με αναβαθμίσεις του βασικού συστήματος Joomla, των προσθέτων, την ασφάλεια από διάφορες επιθέσεις καθώς και γενικών αλλαγών στη σελίδα.

Το αποτέλεσμα

Η PLA Automations εδώ και μερικά χρόνια που έχουμε αναλάβει την συντήρηση και αναβάθμιση της ιστοσελίδας της δεν είχε ποτέ κάποιο πρόβλημα λειτουργίας με αποτέλεσμα να έχει αυξήσει το πελατολόγιό της σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μπορείτε να δείτε το έργο εδώ.Αξιολόγηση :
(158 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners

Πολιτική απορρήτου

Πολιτική cookies