Κατασκευή ιστοσελίδας εταιρείας επενδυτικών ακινήτων

Κατασκευή ιστοσελίδας εταιρείας επενδυτικών ακινήτων

Κατασκευή ιστοσελίδας εταιρείας ακινήτων (real estate) για επενδύσεις

Η ιστοσελίδα

Η εταιρία ALMA ΑΕ που εδώ και πολλά χρόνια διαθέτει πολλά επενδυτικά ακίνητα στην ευρύτερη περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης με μεγάλο χαρτοφυλάκιο ακινήτων, ήρθε σε επαφή μαζί μας και ζήτησε την ανακατασκευή και συντήρηση της ιστοσελίδας τους ώστε να μπορούν να προωθήσουν τα ακίνητά τους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ήθελαν να προβάλλουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και το ποιοτικό και μεγάλο χαρτοφυλάκιό τους με άμεσο και όμορφο τρόπο στην αγορά. Χρειαζόταν επίσης κάποιον που θα ήταν υπεύθυνος για την αναβάθμιση, τις αλλαγές και γενικά την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας τους.

Τι κάναμε

Δουλέψαμε σε έτοιμο πρότυπο (Theme) Wordpress όπου ενσωματώσαμε το πιο σύγχρονο σύστημα real estate σε wορdpress με πολλές εγκαταστάσεις και μεγάλη ευχρηστία! Μετά από αρκετές αλλαγές καταφέραμε να έχουμε το σύστημα που επιθυμούσε ο πελάτης. Ήταν πραγματικά σαν να το δημιουργήσαμε από τη αρχή.... Χρησιμοποιήσαμε τελευταίες εκδόσεις Wordpress, διάφορες έξτρα εφαρμογές και μετά από αρκετό προγραμματισμό και αλλαγές στον κώδικα καταφέραμε να παραδώσουμε στον πελάτη την ιστοσελίδα που επιθυμούσε. Χρησιμοποιήσαμε το WP Residence που είναι πολυγλωσσικό, πολύ καλό σε θέματα SEO, εύκολο στη χρήση του και ταυτόχρονα εντυπωσιακό!

Περάσαμε όλο το υλικό που μας παραδόθηκε συμπεριλαμβανομένων κειμένων και εικόνων ακινήτων και άλλων άρθρων ώστε να δημιουργήσουμε μια πλήρη προβολή του χαρτοφυλακίου του. Φυσικά, δώσαμε βάρος στο να είναι βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης. Τέλος, υποδείξαμε στον πελάτη τον σωστό τρόπο διαχείρισης της ιστοσελίδας ώστε να μπορεί εύκολα και σωστά να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή χρειάζεται στην ιστοσελίδα και να διαχειρίζεται το σύστημα real estate που ενσωματώσαμε στην ιστοσελίδα.

Τι έχουμε αναλάβει

Έχουμε αναλάβει την πλήρη φιλοξενία και υποστήριξη της ιστοσελίδας με αναβαθμίσεις του βασικού συστήματος Wordpress & Real Estate, των προσθέτων, την ασφάλεια από διάφορες επιθέσεις καθώς και γενικών αλλαγών στη σελίδα.

Το αποτέλεσμα

Πριν καλά καλά παραδώσουμε την ιστοσελίδα στον πελάτη άρχισαν να έρχονται τα τηλεφωνήματα και το ενδιαφέρον για τα ακίνητά τους διπλασιάστηκε. Μέχρι τώρα δεν παρουσίασε κανένα θέμα λειτουργίας με αποτέλεσμα να αυξάνεται το πελατολόγιο της επιχείρισης καθημερινά. Μπορείτε να δείτε το σύστημα Real Estate εδώ.Αξιολόγηση :
(135 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners

Πολιτική απορρήτου

Πολιτική cookies