Κατασκευή ιστοσελίδας φροντιστηρίου ξένων γλωσσών & πληροφορικής

Κατασκευή ιστοσελίδας φροντιστηρίου ξένων γλωσσών & πληροφορικής

Κατασκευή ιστοσελίδας φροντιστηρίου ξένων γλωσσών

Η ιστοσελίδα

H επιχείρηση CompuCentury - Κέντρα πληροφορικής & ξένων γλωσσών που δραστηριοποιείται από το 2005 στο χώρο των πιστοποιήσεων, ξένων γλωσσών, ECDL, ACTA κ.α. και σεμιναρίων ήρθε σε επαφή μαζί μας και ζήτησε την κατασκευή και συντήρηση μιας νέας ιστοσελίδας. Ταυτόχρονα χρειαζόταν κάποιον που θα ήταν υπεύθυνος για την αναβάθμιση, τις αλλαγές και γενικά την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας. Ήθελαν να έχουν ένα τόπο προβολής όλων των μαθημάτων, πιστοποιήσεων, σεμιναρίων κ.α.που διαθέτουν και ταυτόχρονα να μπορούν να ενημερώνουν τους σπουδαστές τους για τις δραστηριότητές τους

Τι κάναμε

Δουλέψαμε σε έτοιμο πρότυπο Joomla αλλά κάνοντας πολλές και διαφορετικές αλλαγές. Περάσαμε όλο το υλικό που μας παραδόθηκε προσέχοντας να είναι βελτιστοποιημένο και full responsive. Τέλος, υποδείξαμε στον πελάτη τον σωστό τρόπο διαχείρισης της ιστοσελίδας ώστε να μπορεί εύκολα και σωστά να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή χρειάζεται στην ιστοσελίδα.

Τι έχουμε αναλάβει

Έχουμε αναλάβει την πλήρη φιλοξενία και υποστήριξη της ιστοσελίδας με αναβαθμίσεις του βασικού συστήματος Joomla, των προσθέτων, την ασφάλεια από διάφορες επιθέσεις καθώς και γενικών αλλαγών στη σελίδα.

Το αποτέλεσμα

Η CompuCentury εδώ και αρκετό καιρό που έχουμε αναλάβει τη συντήρηση και αναβάθμιση της ιστοσελίδας της δεν είχε ποτέ κάποιο πρόβλημα λειτουργίας με αποτέλεσμα να έχει αυξήσει το πελατολόγιό της στη δυτική Θεσσαλονίκη αλλά και αλλού μια που κάποια από τα μαθήματα και σεμινάρια γίνονται online. Μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα εδώ.Αξιολόγηση :
(158 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners

Πολιτική απορρήτου

Πολιτική cookies