Κατασκευή ιστοσελίδας καταλόγου καθηγητών και σεμιναρίων

Κατασκευή ιστοσελίδας καταλόγου καθηγητών και σεμιναρίων

Κατασκευή ιστοσελίδας καταλόγου μαθημάτων και καθηγητών

Η ιστοσελίδα

H επιχείρηση My Teachers δραστηριοποιείται από το 2014 στο χώρο της εκπαίδευσης με σεμινάρια και μεγάλο δίκτυο εκπαιδευτικών ήρθε σε επαφή μαζί μας και ζήτησε την κατασκευή και συντήρηση μιας νέας ιστοσελίδας ώστε να προωθήσει τις δραστηριότητές της. Ταυτόχρονα χρειαζόταν κάποιον που θα ήταν υπεύθυνος για την αναβάθμιση, τις αλλαγές και γενικά την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας. Ήθελαν να έχουν έναν τόπο προβολής των σεμιναρίων και των συνεργαζόμενων εκπαιδευτικών και ταυτόχρονα να μπορεί ο επισκέπτης να βρίσκει εύκολα καθηγητές και γενικά εκπαιδευτικούς καθώς και να αγοράζει online συνδρομές σε εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Τι κάναμε

Δουλέψαμε σε έτοιμο πρότυπο Joomla κάνοντας πολλές και διαφορετικές αλλαγές. Χρησιμοποιήσαμε σύστημα ηλεκτρονικών αγορών για τα προβαλλόμενα εκπαιδευτικά σεμινάρια και συνδρομητικό σύστημα καταλόγου επιχειρήσεων που φυσικά τον τροποποιήσαμε ώστε να λειτουργεί ως ηλεκτρονικός online κατάλογος εκπαιδευτικών. Περάσαμε όλο το υλικό που μας παραδόθηκε προσέχοντας να είναι βελτιστοποιημένο και full responsive. Τέλος υποδείξαμε στον πελάτη τον σωστό τρόπο διαχείρισης της ιστοσελίδας ώστε να μπορεί εύκολα και σωστά να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή χρειάζεται στην ιστοσελίδα. Δημιουργήσαμε λειτουργία πιστοποίησης των προσόντων των εκπαιδευτικών ώστε ο πελάτης να είναι σίγουρος για τα προσόντα του καθηγητή ή του δάσκαλου που πρόκειται να προσλάβει. Προσθέσαμε φίλτρα αναζήτησης για τους εκπαιδευτικούς ώστε να μπορεί κάποιος εύκολα και γρήγορα να βρίσκει τον σωστό εκπαιδευτικό για τις ανάγκες του.

Επιπρόσθετα προσθέσαμε σύστημα πληρωμών μέσω πιστωτικής και Paypal ώστε όλες οι πληρωμές να γίνονται online χωρίς την παρέμβαση του ιδιοκτήτη. Το σύστημα αυτό τέλος μπορεί να εκδίδει ηλεκτρονικά απόδειξη ή τιμολόγιο στον πελάτη!

Τι έχουμε αναλάβει

Έχουμε αναλάβει την πλήρη φιλοξενία και υποστήριξη της ιστοσελίδας με αναβαθμίσεις του βασικού συστήματος Joomla, των προσθέτων, την ασφάλεια από διάφορες επιθέσεις καθώς και γενικών αλλαγών στη σελίδα.

Το αποτέλεσμα

Το My Teachers αποδείχθηκε μια πολύ λειτουργική πλατφόρμα για τον ιδιοκτήτη της. Η πωλήσεις των σεμιναρίων online καθώς και ο κατάλογος των εκπαιδευτικών μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο και τα κέρδη για την επιχείρηση πάνε καλά! Μπορείτε να δείτε το έργο εδώ.Αξιολόγηση :
(90 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners