Κατασκευή ιστοσελίδας κέντρου δημιουργικής απασχόλησης (ΚΔΑΠ)

Κατασκευή ιστοσελίδας κέντρου δημιουργικής απασχόλησης (ΚΔΑΠ)

Κατασκευή ιστοσελίδας κέντρου δημιουργικής απασχόλησης (ΚΔΑΠ)

Η ιστοσελίδα

H επιχείρηση My Noesis που δραστηριοποιείται στο χώρο της εκπαίδευσης ήρθε σε επαφή μαζί μας και ζήτησε την κατασκευή και συντήρηση μιας νέας ιστοσελίδας ώστε να προωθήσει τις δραστηριότητές της στα νέα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης που ήθελε να δημιουργήσει στη δυτική Θεσσαλονίκη. Ταυτόχρονα χρειαζόταν κάποιον που θα ήταν υπεύθυνος για την αναβάθμιση, τις αλλαγές και γενικά την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας. Ήθελαν να έχουν έναν τόπο προβολής των δραστηριοτήτων, των προγραμμάτων, του εκπαιδευτικού υλικού και ταυτόχρονα να μπορεί ο επισκέπτης να βρίσκει εύκολα αυτό που χρειάζεται προβάλλοντας τις επιπλέον δραστηριότητες του ΚΔΑΠ.

Τι κάναμε

Δουλέψαμε σε έτοιμο πρότυπο Joomla κάνοντας πολλές και διαφορετικές αλλαγές. Χρησιμοποιήσαμε σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ώστε να προβάλουμε δραστηριότητες, προγράμματα και γενικά εκπαιδευτικό υλικό που χρησιμοποιούν στα ΚΔΑΠ. Περάσαμε όλο το υλικό που μας παραδόθηκε προσέχοντας να είναι βελτιστοποιημένο και full responsive. Τέλος υποδείξαμε στον πελάτη τον σωστό τρόπο διαχείρισης της ιστοσελίδας ώστε να μπορεί εύκολα και σωστά να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή χρειάζεται στην ιστοσελίδα. Τέλος, συνδέσαμε το όλο σύστημα με δεύτερο online σύστημα τηλεκπαίδευσης!

Τι έχουμε αναλάβει

Έχουμε αναλάβει την πλήρη φιλοξενία και υποστήριξη της ιστοσελίδας με αναβαθμίσεις του βασικού συστήματος Joomla, των προσθέτων, την ασφάλεια από διάφορες επιθέσεις καθώς και γενικών αλλαγών στη σελίδα.

Το αποτέλεσμα

Το My Noesis αποδείχθηκε μια πολύ λειτουργική πλατφόρμα για τον ιδιοκτήτη της. Οι εγγραφές των παιδιών στα ΚΔΑΠ αυξάνονται χρόνο με το χρόνο και τα κέρδη για την επιχείρηση πάνε καλά! Μπορείτε να δείτε το έργο εδώ.Αξιολόγηση :
(158 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners