Κατασκευή ιστοσελίδας Κέντρου Ολιστικής Φροντίδας

Κατασκευή ιστοσελίδας Κέντρου Ολιστικής Φροντίδας

Κατασκευή ιστοσελίδας Κέντρου Ολιστικής Φροντίδας σε Wordpress

Η ιστοσελίδα του ψυχολογικού κέντρου

Η επιχείρηση Nemesis Group κέντρο ολιστικής φροντίδας που εδώ και πολλά χρόνια διαθέτει γραφείο στη Θεσσαλονίκη, ήρθε σε επαφή μαζί μας και ζήτησε την κατασκευή της νέας τους ιστοσελίδας καθώς και τη συντήρησή της ώστε να μπορούν να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους στη δυτική Θεσσαλονίκη, τη Θεσσαλονίκη αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα μια που κάποιες υπηρεσίες τους παρέχονται και online. Ήθελαν να προβάλλουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και την ποιοτική και μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που διαθέτουν προς ιδιώτες αλλά και σε διάφορες επιχειρήσεις. Χρειαζόταν επίσης κάποιον που θα ήταν υπεύθυνος για την αναβάθμιση, τις αλλαγές και γενικά την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας τους καθώς και την προώθησή της.

Τι κάναμε

Δουλέψαμε σε έτοιμο πρότυπο (Theme) Wordpress που είναι γρήγορο στη φόρτωσή του και ενσωματώσαμε slideshow αλλά και διάφορες σελίδες με τις δραστηριότητες της επιχείρησης. Μετά από αρκετές αλλαγές καταφέραμε να έχουμε το σύστημα που επιθυμούσε ο πελάτης. Ήταν πραγματικά σαν να το δημιουργήσαμε από την αρχή. Χρησιμοποιήσαμε τελευταίες εκδόσεις Wordpress, διάφορες έξτρα εφαρμογές και μετά από αρκετό προγραμματισμό και αλλαγές στον κώδικα καταφέραμε να παραδώσουμε στον πελάτη την ιστοσελίδα παρουσίασης υπηρεσιών που επιθυμούσε! Συμπεριλάβαμε και ηλεκτρονικό κατάστημα όπου ο πελάτης θα το χρησιμοποιήσει στο κοντινό μέλλον για την πώληση διαφόρων μικροαντικειμένων που προωθούν τον σκοπό και τις υπηρεσίες της επιχείρησης. 

Μετά από συνεννόηση με τον πελάτη γράψαμε, συντάξαμε και ανεβάσαμε όλα τα κείμενα στην ιστοσελίδα που αφορούν τις υπηρεσίες του καθώς και τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου. Φροντίσαμε να ενσωματώσουμε όλες τις εικόνες στο σωστό τους μέγεθος που μας δόθηκαν καθώς και τα κείμενα των τίτλων και περιγραφών που αφορούν το SEO της ιστοσελίδας. 

Κάναμε όλες τις επιθυμητές αλλαγές συμπεριλαμβανομένων κειμένων και εικόνων ώστε να δημιουργήσουμε μια πλήρη προβολή των υπηρεσιών τους. Φυσικά δώσαμε βάρος στο να είναι βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης. Τέλος, υποδείξαμε στον πελάτη τον σωστό τρόπο διαχείρισης της ιστοσελίδας ώστε να μπορεί εύκολα και σωστά να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή χρειάζεται και να διαχειρίζεται τις φόρμες που ενσωματώσαμε σε αυτή.

Τι έχουμε αναλάβει

Έχουμε αναλάβει την πλήρη συντήρηση και υποστήριξη της ιστοσελίδας με αναβαθμίσεις του βασικού συστήματος Wordpress, των προσθέτων, την ασφάλεια από διάφορες επιθέσεις καθώς και γενικών αλλαγών στη σελίδα.

Το αποτέλεσμα

Το κέντρο ολιστικής φροντίδας Nemesis Group διαθέτει μια μοντέρνα παρουσίαση στο διαδίκτυο με λεπτομερή παρουσίαση όλων των υπηρεσιών τους. Μέχρι τώρα δεν παρουσίασε κανένα θέμα λειτουργίας με αποτέλεσμα να αυξάνεται το πελατολόγιο της επιχείρισης καθημερινά. Μπορείτε να δείτε το nemesisgroup.gr εδώ.Αξιολόγηση :
(153 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners