Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου

Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου

Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου σε Joomla

Η ιστοσελίδα

Η ιστοσελίδα κατασκευασμένη σε Joomla με χρήση έτοιμου template πλήρως παραμετροποιημένο και αλλαγμένο από εμάς παρουσιάζει τα δωμάτια και διαμερίσματα που διαθέτει το ξενοδοχείο Calypso στην Ιθάκη. Είναι μεταφρασμένο σε έξι γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Γαλλικά & Ρώσικα). Η επιχείρηση χρειαζόταν μια νέα ιστοσελίδα για να παρουσιάζει τα δωμάτια και διαμερίσματα μετά τις ανακαινίσεις που είχαν κάνει. Προτείναμε μεγάλες εντυπωσιακές εικόνες όχι μόνο των εγκαταστάσεων αλλά και του περιβάλλοντα χώρου.

Πως το κάναμε

Χρησιμοποιήσαμε την τελευταία έκδοση της Joomla και παραμετροποιήσαμε έτοιμο πρότυπο και περάσαμε όλο το διαθέσιμο υλικό που μας δόθηκε. Δημιουργήσαμε διάφορα άρθρα στο blog και προσθέσαμε όλα τα διαθέσιμα δωμάτια και διαμερίσματα του ξενοδοχείου. Φροντίσαμε ώστε οι σελίδες να είναι όσο το δυνατόν γίνεται πιο βελτιστοποιημένες για SEO ώστε να φέρουν μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα. Όλα τα κείμενα που μας δόθηκαν ξαναγράφτηκαν και εμπλουτίστηκαν με λέξεις φράσεις κλειδιά για το ανέβασμα στις κατατάξεις της Google. Δημιουργήσαμε με λίγα λόγια μια εντυπωσιακή ιστοσελίδα για το ξενοδοχείο Calypso!

Επιπρόσθετα δημιουργήσαμε δύο διαφημιστικές καμπάνιες στο Google AdWords, μια για τον ελλαδικό χώρο και μια για τον ευρωπαϊκό. Ο ιδιοκτήτης κατά την καλοκαιρινή περίοδο τις ενεργοποιεί και φέρνει επισκεψιμότητα στο site

Το αποτέλεσμα

Το ξενοδοχείο Calypso να μπορεί να προβάλλει τα δωμάτια και διαμερίσματα που διαθέτει προωθεί τις υπηρεσίες της μέσω του portal της με ένα αρκετά εντυπωσιακό τρόπο. Αυτό έφερε περισσότερους επισκέπτες στη νέα τους ιστοσελίδα και φυσικά περισσότερους πελάτες. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών το ξενοδοχείο έχει πάντα κλεισμένα τα δωμάτια και διαμερίσματα του.

Μπορείτε να την δείτε εδώΑξιολόγηση :
(80 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners