Κατασκευή ιστοσελίδας καταλόγου μαθημάτων εκπαιδευτικών εξ' αποστάσεως (Online)

Κατασκευή ιστοσελίδας καταλόγου μαθημάτων εκπαιδευτικών εξ' αποστάσεως (Online)

Κατασκευή ιστοσελίδας μαθημάτων καθηγητών Online με σύστημα LMS

Η ιστοσελίδα

Η My Teachers που εδώ και πολλά χρόνια διαθέτει κατάλογο καθηγητών βασικής και μέσης εκπαίδευσης, κέντρα μάθησης και μαθήματα online, ήρθε σε επαφή μαζί μας και ζήτησε την κατασκευή και συντήρηση μιας νέας ιστοσελίδας ώστε να μπορεί ο κάθε καταχωρημένος καθηγητής στον online κατάλογό τους να διαθέτει διάφορα ηλεκτρονικά μαθήματα, quiz, παιχνίδια μάθησης εξ' αποστάσεως στο διαδίκτυο επί πληρωμή. Ήθελαν δηλαδή μια πλατφόρμα όπου ο κάθε καταχωρημένος καθηγητής θα είχε τη δυνατότητα να διαθέτει τα μαθήματά του online και ο κάθε εγγεγραμμένος χρήστης / επισκέπτης της πλατφόρμας θα έπρεπε να πληρώσει για κάθε μάθημα ώστε να μπορεί να το δει online. Ήθελαν επίσης διάφορες μεθόδους πληρωμής online εκτός της τραπεζικής κατάθεσης. Τέλος, χρειαζόταν κάποιον που θα ήταν υπεύθυνος για την αναβάθμιση, τις αλλαγές και γενικά την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Τι κάναμε

Δουλέψαμε σε έτοιμο πρότυπο Joomla όπου ενσωματώσαμε ένα LMS (Learning Management System) και μετά από πολλές αλλαγές καταφέραμε να έχουμε το σύστημα που επιθυμούσε ο πελάτης. Ήταν πραγματικά σαν να το δημιουργήσαμε από την αρχή! Χρησιμοποιήσαμε τελευταίες εκδόσεις Joomla, διάφορες εφαρμογές και μετά από πολύ προγραμματισμό και αλλαγές στον κώδικα καταφέραμε να παραδώσουμε στον πελάτη το mycourses.myteacher.gr.

Το mycourses.myteachers.gr διαθέτει σύστημα με One Page Checkout στο καλάθι, μεθόδους πληρωμών όπως PayPal, πληρωμή με πιστωτική μέσω ελληνικής τράπεζας και κατάθεση/μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό. Περάσαμε όλο το υλικό που μας παραδόθηκε συμπεριλαμβανομένων μαθημάτων και quiz online καθώς και κώδικα Adsense σε συγκεκριμένες σελίδες του site. Φυσικά, δώσαμε βάρος στο να είναι βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης. Τέλος, υποδείξαμε στον πελάτη τον σωστό τρόπο διαχείρισης της ιστοσελίδας ώστε να μπορεί εύκολα και σωστά να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή χρειάζεται στην ιστοσελίδα και να διαχειρίζεται το σύστημα μάθησης που ενσωματώσαμε στην ιστοσελίδα. Φυσικά, όλη η πλατφόρμα ενσωματώθηκε με το σύστημα καταλόγου καθηγητών που προϋπήρχε κάτω από το myteachers.gr

Τι έχουμε αναλάβει

Έχουμε αναλάβει την πλήρη φιλοξενία και υποστήριξη της ιστοσελίδας με αναβαθμίσεις του βασικού συστήματος Joomla & LMS, των προσθέτων, την ασφάλεια από διάφορες επιθέσεις καθώς και γενικών αλλαγών στη σελίδα.

Το αποτέλεσμα

Πριν καλά καλά παραδώσουμε το My Courses είχε ήδη εγγραφές γονιών & μαθητών αλλά και φροντιστηρίων. Φυσικά, μετά τις εγγραφές ακολούθησαν και οι αγορές των online μαθημάτων. Μέχρι τώρα δεν παρουσίασε κανένα θέμα λειτουργίας με αποτέλεσμα να καθημερινά να αυξάνεται το πελατολόγιο της επιχείρησης καθημερινά. Μπορείτε να δείτε το σύστημα μάθησης online εδώ.Αξιολόγηση :
(130 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners