Κατασκευή ιστοσελίδας μεσιτικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη

Κατασκευή ιστοσελίδας μεσιτικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη

Κατασκευή ιστοσελίδας μεσιτικού γραφείου σε Wordpress

Η ιστοσελίδα του μεσιτικού γραφείου

Η επιχείρηση Εγνατία Στέγαση Κτηματικές Συναλλαγές που εδρεύει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ήρθε σε επαφή μαζί μας και ζήτησε την κατασκευή και συντήρηση της ιστοσελίδας τους ώστε να μπορούν να προωθήσουν τα ακίνητα προς ενοικίαση και πώληση που διαθέτουν στη Θεσσαλονίκη, τον νομό Θεσσαλονίκης, τη Χαλκιδική και αλλού στην Ελλάδα. Ήθελαν να προβάλλουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα καθώς και τη μεγάλη γκάμα ακινήτων που διαθέτουν. Χρειαζόταν επίσης κάποιον που θα ήταν υπεύθυνος για την αναβάθμιση, τις αλλαγές και γενικά την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας τους καθώς και την προώθησή της.

Τι κάναμε

Δουλέψαμε με έτοιμο πρότυπο (Theme) Wordpress που συμπεριελάμβανε και πρόσθετο για Real Estate γρήγορο στη φόρτωσή του αλλά και με πολλές και διαφορετικές λειτουργίες. Μετά από αρκετές αλλαγές καταφέραμε να έχουμε το σύστημα που επιθυμούσε ο πελάτης. Ήταν πραγματικά σαν να το δημιουργήσαμε από την αρχή. Χρησιμοποιήσαμε τελευταίες εκδόσεις Wordpress, διάφορες έξτρα εφαρμογές και μετά από αρκετό προγραμματισμό και αλλαγές στον κώδικα καταφέραμε να παραδώσουμε στον πελάτη μια ιστοσελίδα παρουσίασης υπηρεσιών που επιθυμούσε!

Περάσαμε όλες τις παραμέτρους καταχώρισης ακινήτων και δημιουργήσαμε και παραμετροποιήσαμε πολλές και διαφορετικές φόρμες αναζήτησης

Μετά από συνεννόηση με τον πελάτη γράψαμε, συντάξαμε και ανεβάσαμε όλα τα κείμενα στην ιστοσελίδα που αφορούν τις υπηρεσίες του καθώς και την πολιτική απορρήτου. Φροντίσαμε να ενσωματώσουμε όλες τις εικόνες στο σωστό τους μέγεθος που μας δόθηκαν καθώς και τα κείμενα των τίτλων και περιγραφών που αφορούν το SEO της ιστοσελίδας. 

Κάναμε όλες τις επιθυμητές αλλαγές συμπεριλαμβανομένων κειμένων και εικόνων ώστε να δημιουργήσουμε μια πλήρη προβολή των υπηρεσιών τους και των ακινήτων τους. Φυσικά δώσαμε βάρος στο να είναι βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης. Τέλος, υποδείξαμε στον πελάτη τον σωστό τρόπο διαχείρισης της ιστοσελίδας ώστε να μπορεί εύκολα και σωστά να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή χρειάζεται να ανεβάζει  τα ακίνητα που διαθέτει προς πώληση και ενοικίαση και να διαχειρίζεται τις φόρμες που ενσωματώσαμε σε αυτή.

Τι έχουμε αναλάβει

Έχουμε αναλάβει την πλήρη συντήρηση και υποστήριξη της ιστοσελίδας με αναβαθμίσεις του βασικού συστήματος Wordpress, των προσθέτων, την ασφάλεια από διάφορες επιθέσεις καθώς και γενικών αλλαγών στη σελίδα.

Το αποτέλεσμα

Το μεσιτικό γραφείο Εγνατία Στέγαση - Κτηματικές Συναλλαγές διαθέτει μια μοντέρνα παρουσίαση στο διαδίκτυο με λεπτομερή παρουσίαση όλων των υπηρεσιών του καθώς και κατάλογο με όλα τα ακίνητά του. Μέχρι τώρα δεν παρουσίασε κανένα θέμα λειτουργίας με αποτέλεσμα να αυξάνεται το πελατολόγιο της επιχείρισης καθημερινά. Μπορείτε να δείτε το egnatia-stegasi.gr εδώ.Αξιολόγηση :
(153 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners