Κατασκευή ιστοσελίδας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από Γερμανία

Κατασκευή ιστοσελίδας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από Γερμανία

Κατασκευή ιστοσελίδας εταιρείας εισαγωγών αυτοκινήτων από Γερμανία

Η ιστοσελίδα

Η εταιρία Order Your Car που εδώ και αρκετά χρόνια ασχολείται με τις εισαγωγές πολυτελών αυτοκινήτων από την Γερμανία, ήρθε σε επαφή μαζί μας και ζήτησε την κατασκευή και συντήρηση της ιστοσελίδας τους ώστε να μπορούν να προωθήσουν τα εισαγόμενα αυτοκίνητά τους στην Ελλάδα. Ήθελαν να προβάλλουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα αλλά και να διαθέτουν στην Ελληνική αγορά μια πλατφόρμα με πολλές καινοτομίες. Χρειαζόταν επίσης κάποιον που θα ήταν υπεύθυνος για την αναβάθμιση, τις αλλαγές και γενικά την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας τους.

Τι κάναμε

Δουλέψαμε σε έτοιμο πρότυπο (Theme) Wordpress όπου ενσωματώσαμε ένα από τα πιο σύγχρονα συστήματα car dealer σε wορdpressπου έχει πολλές εγκαταστάσεις και μεγάλη ευχρηστία! Μετά από πολλές αλλαγές καταφέραμε να έχουμε το σύστημα που επιθυμούσε ο πελάτης. Ήταν πραγματικά σαν να το δημιουργήσαμε από την αρχή! Χρησιμοποιήσαμε τελευταίες εκδόσεις Wordpress, διάφορες έξτρα εφαρμογές και μετά από αρκετό προγραμματισμό και αλλαγές στον κώδικα καταφέραμε να παραδώσουμε στον πελάτη την πλατφόρμα που επιθυμούσε. Η πλατφόρμα διαθέτει σύστημα αυτόματου υπολογισμού των τελών εισαγωγής αυτοκινήτων, μεγάλο κατάλογο από μεταχειρισμένα πολυτελή αυτοκίνητα όπου ο επισκέπτης γνωρίζει άμεσα το τελικό κόστος "με το κλειδί στο χέρι" παραδοτέο στην πόρτα του, καθώς και προσθήκες όπως πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας, έλεγχο από ανεξάρτητο ελεγκτή και πολλά άλλα. Τα καταχωρημένα αυτοκίνητα περνάνε δύο φορές την ημέρα στην πλατφόρμα του car.gr ώστε να δημιουργηθεί επιπλέον επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα. Χρησιμοποιήσαμε το Car Dealer Theme που είναι πολυγλωσσικό, πολύ καλό σε θέματα SEO, εύκολο στη χρήση του και ταυτόχρονα εντυπωσιακό!

Περάσαμε όλο το υλικό που μας παραδόθηκε συμπεριλαμβανομένων κειμένων και εικόνων αυτοκινήτων και δημιουργήσαμε εικόνες και video προώθησης της πλατφόρμας ώστε ο επισκέπτης να μπορεί εύκολα και άμεσα να καταλάβει της λειτουργίες της. Φυσικά, δώσαμε βάρος στο να είναι βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης. Τέλος, υποδείξαμε στον πελάτη τον σωστό τρόπο διαχείρισης της πλατφόρμας / ιστοσελίδας ώστε να μπορεί εύκολα και σωστά να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή χρειάζεται στην ιστοσελίδα και να διαχειρίζεται το σύστημα car dealer που ενσωματώσαμε στην ιστοσελίδα.

Τι έχουμε αναλάβει

Έχουμε αναλάβει την πλήρη φιλοξενία και υποστήριξη της ιστοσελίδας με αναβαθμίσεις του βασικού συστήματος Wordpress & Car Dealer, των προσθέτων, την ασφάλεια από διάφορες επιθέσεις καθώς και γενικών αλλαγών στη σελίδα. Είμαστε ανά πάσα στιγμή κοντά στον πελάτη με ιδέες, βελτιώσεις και παρακολούθηση στις μηχανές αναζήτησης

Το αποτέλεσμα

Πριν καλά καλά παραδώσουμε την ιστοσελίδα στον πελάτη άρχισαν να έρχονται τα τηλεφωνήματα και το ενδιαφέρον για τα εισαγόμενα αυτοκίνητά τους διπλασιάστηκε. Μέχρι τώρα δεν παρουσίασε κανένα θέμα λειτουργίας με αποτέλεσμα να αυξάνεται το πελατολόγιο της επιχείρισης καθημερινά. Μπορείτε να δείτε την πλατφόρμα προώθησης εισαγόμενων αυτοκινήτων από Γερμανία εδώ.Αξιολόγηση :
(158 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners

Πολιτική απορρήτου

Πολιτική cookies