Κατασκευή ιστοσελίδας πολυτελών αυτοκινήτων με Wordpress

Κατασκευή ιστοσελίδας πολυτελών αυτοκινήτων με Wordpress

Κατασκευή ιστοσελίδας πολυτελών αυτοκινήτων με χρήση Wordpress

Η ιστοσελίδα

H εταιρία Cruise Cars που δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής πολυτελών και sport αυτοκινήτων με μαζικές εισαγωγές κυρίως από Γερμανία ήρθε σε επαφή μαζί μας και ζήτησε την κατασκευή της ιστοσελίδας τους ώστε να προβάλει τα αυτοκίνητά της. Ταυτόχρονα μας υπέδειξε ιστοσελίδες αντίστοιχων επιχειρήσεων στη Γερμανία. Μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια καλαίσθητη ιστοσελίδα πλήρως ανταποκρινόμενη σε όλες τις συσκευές με gallery φωτογραφιών με τα πολυτελή αυτοκίνητα που διαθέτει η επιχείρηση η οποία είναι φτιαγμένη με Wordpress. Ταυτόχρονα χρειαζόταν κάποιον που θα ήταν υπεύθυνος για την αναβάθμιση, τις αλλαγές και γενικά την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Τι κάναμε

Σε πρώτη φάση επιλέξαμε το σωστό theme ώστε η σελίδες να φορτώνουν γρήγορα. Βελτιστοιποιήσαμε όλες τις εικόνες και γενικά το υλικό που μας παραδόθηκε και δημιουργήσαμε ένα καλαίσθητο site με ότι ακριβώς ζητήθηκε. Φυσικά, και εδώ χρειάστηκε να γίνουν αλλαγές στο επιλεγμένο theme ώστε να το προσαρμόσουμε στις απαιτήσεις του πελάτη. Ταυτόχρονα υποδείξαμε στον πελάτη τον σωστό τρόπο διαχείρισης της ιστοσελίδας ώστε να μπορεί εύκολα και σωστά να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή χρειάζεται στην ιστοσελίδα

Τι έχουμε αναλάβει

Έχουμε αναλάβει την πλήρη φιλοξενία και υποστήριξη της ιστοσελίδας με αναβαθμίσεις του βασικού συστήματος wordpress, των προσθέτων, την ασφάλεια από διάφορες επιθέσεις καθώς και γενικών αλλαγών στη σελίδα.

Το αποτέλεσμα

Η Cruise Cars διαθέτει μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο όπου μπορεί να προβάλει τα εισαγόμενα αυτοκίνητά της. Με αυτό τον τρόπο οι πωλήσεις της έχουν αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό. Μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα εδώ.Αξιολόγηση :
(158 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners