Κατασκευή ιστοσελίδας Ψυχοθεραπευτή

Κατασκευή ιστοσελίδας Ψυχοθεραπευτή

Κατασκευή ιστοσελίδας Ψυχοθεραπευτή

Η ιστοσελίδα

Η κυρία Νούσια Πλεύρη με πολυετή εμπειρία στην ψυχοθεραπεία που δραστηριοποιούνταν για πολλά χρόνια στην Αθήνα ήρθε σε επαφή μαζί μας γιατί χρειαζόταν μια νέα ιστοσελίδα για να προωθήσει την επιχείρησή της τώρα στη Λευκάδα μια που είχε μετακομίσει το γραφείο της εκεί. Ήθελε να προβάλλει τις υπηρεσίες της στην περιοχή της Λευκάδας και αναζητούσε κάποιον ώστε να την καθοδηγήσει για το τι χρειάζεται να γίνει και πως μια κατασκευή ιστοσελίδας ψυχοθεραπευτή θα μπορέσει να τη βοηθήσει στην προβολή των υπηρεσιών της στην ευρύτερη περιοχή της Λευκάδας & Πρέβεζας ώστε να μπορέσει να αυξήσει άμεσα το πελατολόγιό της εκεί. Ήθελε δηλαδή μια ιστοσελίδα γρήγορη στη φόρτωση, όμορφη και λειτουργική όπου να ενημερώνει για το βιογραφικό της, τις δραστηριότητές της καθώς και κάποιο blog όπου θα μπορεί να αναρτά άρθρα σχετικά με τις υπηρεσίες της. Τέλος, χρειαζόταν κάποιον που θα ήταν υπεύθυνος για την αναβάθμιση, τις αλλαγές και γενικά την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Τι κάναμε

Δουλέψαμε σε έτοιμο Theme Wordpress, που είναι από τα πιο γρήγορα σε ταχύτητα φόρτωσης, όπου ενσωματώσαμε όλο το υλικό που μας παρέδωσε ηλεκτρονικά η κυρία Πεύρη και μετά από αρκετές αλλαγές, καταφέραμε να δημιουργήσουμε την ιστοσελίδα που επιθυμούσε. Χρησιμοποιήσαμε τελευταίες εκδόσεις Wordpress, διάφορες εφαρμογές και μετά από λίγο χρονικό διάστημα, περίπου δύο εβδομάδες, καταφέραμε να παράγουμε ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα που ικανοποίησε την πελάτη μας. Δώσαμε επίσης ιδιαίτερη προσοχή στο SEO της ιστοσελίδας ώστε να βγαίνει στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης στο Google για τις φράσεις "Ψυχοθεραπεία Πρέβεζα" & "Ψυχοθεραπεία Λευκάδα" και τα καταφέραμε!

Τι έχουμε αναλάβει

Για ένα μικρό χρονικό διάστημα είχαμε αναλάβει την πλήρη φιλοξενία και υποστήριξη της ιστοσελίδας με αναβαθμίσεις του βασικού συστήματος Wordpress, των προσθέτων, την ασφάλεια από διάφορες επιθέσεις καθώς και γενικών αλλαγών στη σελίδα.

Το αποτέλεσμα

Η πελάτης ήταν πολύ ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες μας και με αυτή την ιστοσελίδα άρχισε να προωθεί την επιχείρησή της σε Λευκάδα και Πρέβεζα με πολύ καλά αποτελέσματα, περισσότερη πελατεία και φυσικά χρήματα. Μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα εδώ.Αξιολόγηση :
(158 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners