Κατασκευή ιστοσελίδας συλλόγου Μ. Αλεξάνδρου

Κατασκευή ιστοσελίδας συλλόγου Μ. Αλεξάνδρου

Κατασκευή ιστοσελίδας συλλόγου οπαδών Μ. Αλεξάνδρου Θεσσαλονίκης

Η ιστοσελίδα

Η ιστοσελίδα κατασκευασμένη σε Joomla με έτοιμο template παρουσιάζει τον πολιτιστικό σύλλογο οπαδών Μ. Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη. Εικόνες από δραστηριότητες, εκδηλώσεις, νέα του συλλόγου, νομικά έγγραφα του συλλόγου κ.α.

Πως το κάναμε

Χρησιμοποιήσαμε την τελευταία έκδοση της Joomla και παραμετροποιήσαμε έτοιμο πρότυπο και περάσαμε όλο το διαθέσιμο υλικό του γραμματέα του συλλόγου. Ανεβάσαμε τα περισσότερα από τα άρθρα του site καθώς και βελτιστοποιημένες εικόνες που μας έδωσε. Φροντίσαμε ώστε οι σελίδες να είναι όσο το δυνατόν γίνεται πιο βελτιστοποιημένες για SEO ώστε να φέρουν μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα. Όλα τα κείμενα που μας δόθηκαν ξαναγράφτηκαν και εμπλουτίστηκαν με λέξεις φράσεις κλειδιά για το ανέβασμα στις κατατάξεις της Google.

Το αποτέλεσμα ήταν

Να έχει στα χέρια του ο Πολιτιστικός σύλλογος οπαδών Μ. Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη μια ιστοσελίδα όπου θα ανεβάζει όλες τις δραστηριότητες του συλλόγου, κείμενα που αφορούν το σύλλογο, σελίδα επικοινωνίας και προβολή όλων των δραστηριοτήτων τους.Αξιολόγηση :
(158 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners