Κατασκευή ιστοσελίδας ζαχαροπλαστείου Πασχάλης στη Θεσσαλονίκη

Κατασκευή ιστοσελίδας ζαχαροπλαστείου Πασχάλης στη Θεσσαλονίκη

Kατασκευή ιστοσελίδας ζαχαροπλαστείου "Πασχάλης"

Η ιστοσελίδα / κατάλογος

Η ιστοσελίδα των ζαχαροπλαστείων "Πασχάλης" στην Καμάρα της Θεσσαλονίκης έχει σαν σκοπό την προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει η επιχείρηση "Ζαχαροπλαστεία Πασχάλης". Θέλαμε να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα καθώς και τον τρόπο παρασκευής τους που η επιχείρηση είχε να προσφέρει έτσι ώστε να καταφέρει να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες. Βασικό μέλημά μας ήταν να προωθήσουμε κυρίως την παρασκευή και διάθεση, μέσω delivery, των αρτοποιημάτων της επιχείρησης και πιο συγκεκριμένα τη μεγάλη ποικιλία σε πίτες και τυροπιτάκια. Έτσι συμπεριλάβαμε και εφαρμογή παραγγελιών Online που εκτελούνταν χωρίς ιδιαίτερη παρέμβαση του προσωπικού στο κεντρικό ζαχαροπλαστείο της Καμάρας. Έτσι μπορούσαν οι παραγγελίες να φεύγουν κατ' ευθείαν από τα δύο εργαστήρια που διαθέτει η επιχείρηση.

Πως το κάναμε

Χρησιμοποιήσαμε την τελευταία έκδοση της Joomla σε πλήρως ανταποκρινόμενο πρότυπο παραμετροποιημένο από εμάς και περάσαμε όλο το διαθέσιμο υλικό του πελάτη. Ανεβάσαμε τα περισσότερα από τα άρθρα του site καθώς και βελτιστοποιημένες εικόνες των προϊόντων. Φροντίσαμε ώστε οι σελίδες να είναι όσο το δυνατόν γίνεται πιο βελτιστοποιημένες για SEO ώστε να φέρουν μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα του πελάτη. Όλα τα κείμενα που μας δόθηκαν ξαναγράφτηκαν και εμπλουτίστηκαν με λέξεις φράσεις κλειδιά για το ανέβασμα στις κατατάξεις της Google. Προσθέσαμε εφαρμογή Online Delivery που βοήθησε στην απελευθέρωση μεγάλου όγκου παραγγελιών από το κεντρικό κατάστημα

Το αποτέλεσμα

Στα ζαχαροπλαστεία Πασχάλης κατάφεραν μέσα σε πολύ λίγο χρόνο όχι μόνο να αυξήσουν τις πρωινές παραγγελίες σε πίτες, τυροπιτάκια αλλά και άλλα αρτοποιήματα της επιχείρησης αλλά και να προβάλουν σε περισσότερο κόσμο τα προϊόντα τους. Έτσι ξεκίνησαν να έρχονται παραγγελίες όχι μόνο από τη Θεσσαλονίκη αλλά και απ' όλη τη Βόρειο Ελλάδα!Αξιολόγηση :
(158 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners