Κατασκευή καταλόγου επιχειρήσεων υγείας

Κατασκευή καταλόγου επιχειρήσεων υγείας

Κατασκευή καταλόγου επιχειρήσεων υγείας

Η ιστοσελίδα

Η ιστοσελίδα κατασκευασμένη σε Wordpress με έτοιμο theme παρουσιάζει επιχειρήσεις που ασχολούνται στον τομέα της υγείας. Έτσι κάποιος μπορεί να βρει επιχειρήσεις όπως γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, ιατρικά κέντρα, κέντρα ιατρικών εξετάσεων, ψυχολόγους, επισκέπτες υγείας, ποδολόγους, φυσιοθεραπευτές και πολλά άλλα επαγγέλματα στον χώρο της υγείας

Πως το κάναμε

Χρησιμοποιήσαμε την τελευταία έκδοση της Wordpress, παραμετροποιήσαμε έτοιμο theme καταλόγου επιχειρήσεων και περάσαμε όλο το διαθέσιμο υλικό του πελάτη. Ανεβάσαμε τα περισσότερα από τα άρθρα του site καθώς και βελτιστοποιημένες εικόνες που μας έδωσε. Φροντίσαμε ώστε οι σελίδες να είναι όσο το δυνατόν γίνεται πιο βελτιστοποιημένες για SEO ώστε να φέρουν μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα του πελάτη. Όλα τα κείμενα που μας δόθηκαν ξαναγράφτηκαν και εμπλουτίστηκαν με λέξεις φράσεις κλειδιά για το ανέβασμα στις κατατάξεις της Google. Προσαρμόσαμε το κεντρικό φίλτρο ώστε να είναι ευκολότερο στη χρήση του και κάναμε πολλές προσαρμογές σε διαφορετικές λειτουργίες της ιστοσελίδας και δημιουργήσαμε blog για την ανάρτηση άρθρων σχετικά με την υγεία.

Το αποτέλεσμα ήταν

Να έχει στα χέρια του ο πελάτης ένα πλήρως προσαρμοσμένο theme της Wordpress στις ανάγκες της ιστοσελίδας και να μπορούν εύκολα και γρήγορα και αυτός αλλά και οι επισκέπτες / συνδρομητές να κάνουν τις καταχωρήσεις τους. Φυσικά, φροντίσαμε η ιστοσελίδα να λειτουργεί άψογα σε όλων των τύπων τις συσκευές (κινητό, tablet & σταθερό υπολογιστή)Αξιολόγηση :
(125 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners