Κατασκευή online καταλόγου εταιρείας παρασκευής σιροπιαστών

Κατασκευή online καταλόγου εταιρείας παρασκευής σιροπιαστών

Κατασκευή ιστοσελίδας εταιρείας παρασκευής σιροπιαστών

Η ιστοσελίδα

H εταιρεία ΒΡΕΤΤΟΣ που δραστηριοποιείται από το 1992 στην ελληνική αγορά με διάθεση φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης και σιροπιαστών ήρθε σε επαφή μαζί μας, μέσω της διαφημιστικής εταιρίας που συνεργαζόμαστε και ζήτησε την κατασκευή και συντήρηση ενός ηλεκτρονικού καταλόγου όλων των προϊόντων της, ώστε να μπορεί να προβάλλει τα προϊόντα της online. Τέλος, χρειαζόταν κάποιον που θα ήταν υπεύθυνος για την αναβάθμιση, τις αλλαγές και γενικά την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Τι κάναμε

Επιλέξαμε ένα Woocommerce theme και δουλέψαμε πάνω στη Wordpress κάνοντας πολλές και διαφορετικές αλλαγές ώστε να ικανοποιήσουμε τον πελάτη. Τελικά ήταν σαν να το δημιουργήσαμε από την αρχή! Περάσαμε τα περισσότερα προϊόντα και κατηγορίες καθώς και όλα τα κείμενα που αφορούν τη επιχείρηση, που μας δόθηκαν από τη διαφημιστική εταιρία. Χρησιμοποιήσαμε φυσικά τελευταίες εκδόσεις Wordpress & Woocommerce με προσθήκη πολλών άλλων ενθεμάτων και εφαρμογών για την ασφαλή λειτουργία του site την ενημέρωση για τα cookies, αποφυγή SPAM κ.α. Περάσαμε όλο το υλικό που μας παραδόθηκε προσέχοντας να είναι βελτιστοποιημένο και full responsive. Φυσικά, δώσαμε βάρος στο να είναι βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης. Τέλος, υποδείξαμε στον πελάτη τον σωστό τρόπο διαχείρισης της ιστοσελίδας ώστε να μπορεί εύκολα και σωστά να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή χρειάζεται στην ιστοσελίδα και να διαχειρίζεται τον ηλεκτρονικό κατάλογο.

Τι έχουμε αναλάβει

Έχουμε αναλάβει την πλήρη φιλοξενία και υποστήριξη της ιστοσελίδας με αναβαθμίσεις του βασικού συστήματος Wordpress & Woocommerce, των προσθέτων, την ασφάλεια από διάφορες επιθέσεις καθώς και γενικών αλλαγών στη σελίδα.

Το αποτέλεσμα

Η εταιρεία ΒΡΕΤΤΟΣ εδώ και αρκετό καιρό που έχουμε κατασκευάσει και αναλάβει τη συντήρηση και αναβάθμιση του online καταλόγου της δεν είχε ποτέ κάποιο πρόβλημα λειτουργίας με αποτέλεσμα να έχει αυξήσει το πελατολόγιό της! Μπορείτε να δείτε τον ηλεκτρονικό κατάλογο εδώ.Αξιολόγηση :
(158 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners