Επαγγελματικός Κατάλογος

Τι είναι ένας Online Επαγγελματικός Κατάλογος;

Ένας επαγγελματικός κατάλογος δημιουργείται πρωτίστως με σκοπό να βοηθήσει κάθε μορφής επαγγελματία, να προβάλει την επιχείρησή του στο internet. Απ' την άλλη βοηθάει όλους εκείνους τους καταναλωτές που ψάχνουν κάποιου είδους επιχείρηση ή προϊόν να μπορέσουν απλά και εύκολα να το βρουν. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να αποτελέσει ένα χώρο διαφήμισης επιχειρηματιών όχι μόνο για την τοπική τους αγορά αλλά για όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.

Επαγγελματικός Κατάλογος Με γνώμονα τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής και αξιοποιώντας την πείρα και την τεχνογνωσία μας, διαθέτουμε τον επαγγελματικό κατάλογό μας που δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις που τον χρησιμοποιούν να μπορέσουν να προωθήσουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάποιον στην αρχή χρησιμοποιώντας δωρεάν καταχωρήσεις για επιχειρήσεις που θέλουν να καταχωρηθούν και αργότερα με συνδρομή. Ο επαγγελματικός κατάλογος είναι ιδανικός και για επιχειρήσεις που προμηθεύουν άλλες και χρησιμοποιώντας τον κατάλογο να καταχωρούν όλους τους πελάτες τους καθώς και άλλες επιχειρήσεις του κλάδου. Αυτές οι καταχωρήσεις μπορεί να είναι με ή χωρίς συνδρομή.

Ο επαγγελματικός κατάλογος, που είναι βασισμένος σε σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, μπορεί να συνδυάσει πολλές άλλες εφαρμογές που θα αυξήσουν τις δυνατότητές του και θα βοηθήσουν την προώθησή του στο internet. Μπορούμε να συμπεριλάβουμε προσφορές των καταχωρημένων επιχειρήσεων, αγγελίες για προϊόντα και υπηρεσίες του επαγγελματικού καταλόγου, ζωντανή συνομιλία, κοινωνική δικτύωση και πολλά άλλα.
Ενδεικτικά αναφέρονται:

 • Απεριόριστος αριθμός κατηγοριών και υποκατηγοριών.
 • Αυτόματη διαχείριση εικόνων των επιχειρήσεων
 • Λειτουργία αίτησης πληροφοριών σε κάθε επιχείρηση.
 • Δυνατότητα εμφάνισης τοποθεσίας στον χάρτη (Google Maps).
 • Δυνατότητα υποβολής απόψεων χρηστών για κάθε επιχείρηση.
 • Πληρωμή συνδρομής (online) με τραπεζική κατάθεση ή Paypal.
 • Χρέωση ανάλογα με την κατηγορία και την εμφάνιση της επιχείρησης.
 • Δυνατότητα δημιουργίας πακέτων προβολής με διαφορετικές τιμές.
 • Αυτόματη αλλαγή μεγέθους φωτογραφιών από το σύστημα.
 • Προεπιλεγμένα μεγέθη εικόνων επιχειρήσεων.
 • Δυνατότητα chatting χρηστών με τους υπεύθυνους επιχειρήσεων του site.
 • Δυνατότητα e-mail επικοινωνίας του επισκέπτη με τον υπεύθυνο της επιχείρησης.
 • Σύνθετη αναζήτηση ανά όλα τα δυνατά στοιχεία της επιχείρησης.
 • Δυνατότητα RSS feeds ανά επιχείρηση.
 • Δυνατότητα ενημερωτικών δελτίων για τις νέες επιχειρήσεις.
 • Φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης.

Και άλλα πολλά......

Τα οφέλη που προσφέρει ο επαγγελματικός κατάλογος για μια επιχείρηση είναι άμεσα.

Δημιουργεί καινούργιους επισκέπτες, δίνοντας έτσι αναγνωρισιμότητα στην επιχείρηση που έχει ως αποτέλεσμα περισσότερους πελάτες και κέρδος χρημάτων. Δώστε τη δυνατότητα στους πελάτες και τις επιχειρήσεις σας να οργανώσουν τους πελάτες σας και προσφέρετέ τους χώρο για την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών τους.

Αποτελέσματα

Η εμπειρία μας εγγυάται τη δημιουργία επαγγελματικού καταλόγου κάθε είδους. Από την κατασκευή ενός καταλόγου με λίγες κατηγορίες ή λιγοστά προϊόντα και επιχειρήσεις, μέχρι έναν επαγγελματικό κατάλογο με χιλιάδες διαφορετικές επιχειρήσεις. Όποιο και αν είναι το μέγεθος του δικού σας επαγγελματικού καταλόγου, μπορούμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε την κατάλληλη λύση για εσάς. Φυσικά, η διαχείριση του καταλόγου από εσάς θα είναι πολύ απλή ώστε να μπορείτε να καταχωρείτε πολύ εύκολα τις επιχειρήσεις και να έχετε τον έλεγχο των επισκεπτών σας.

Η κατασκευή ενός αξιόπιστου, λειτουργικού και γρήγορου επαγγελματικού καταλόγου, είναι το πρώτο πράγμα αλλά και όχι το μοναδικό που σας προσφέρουμε. Συνεχίζουμε και μετά απ' αυτό να σας παρέχουμε συνεχή υποστήριξη. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Internet Technology SolutionsΑξιολόγηση :
(115 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners

Πολιτική απορρήτου

Πολιτική cookies