Ηλεκτρονικός Κατάλογος

Η επιχείρησή σας ως Ηλεκτρονικός Κατάλογος !

Ένας ηλεκτρονικός κατάλογος προϊόντων και υπηρεσιών είναι απλά μια ηλεκτρονική απεικόνιση του φυσικού σας καταστήματος. Σας δίνει τη δυνατότητα της προβολής και παρουσίασης των προϊόντων & υπηρεσιών που προσφέρει η επιχείρηση σας 24ώρες το 24ωρο 7 μέρες την εβδομάδα. Αποτελεί για σας τον ιδανικό ηλεκτρονικό κατάλογο που διαχειρίζεστε εσείς μέσω του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (CMS) με αποτέλεσμα τη δραστική μείωση του κόστους της επιχείρησής σας μια που η προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών σας γίνονται μέσω της ιστοσελίδας σας εύκολα, γρήγορα και απλά από εσάς. Με έναν ηλεκτρονικό κατάλογο έχετε πάντα τη δυνατότητα να προβάλετε τις προσφορές σας, τα προϊόντα που είναι σε stock, νέα προϊόντα με απεριόριστο αριθμό κατηγοριών και υποκατηγοριών.

Ηλεκτρονικός Κατάλογος

O ηλεκτρονικός κατάλογος με προϊόντα και υπηρεσίες σας επιτρέπει να δημιουργήσετε κατηγορίες προϊόντων, προσφορών, νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

Για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μπορείτε να καταχωρίσετε περιγραφή, φωτογραφίες, πληροφορίες, τιμή, εναλλακτικές προτάσεις κ.ο.κ. Πάντα υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης εργασιών του online ηλεκτρονικού καταλόγου σας με τη προσθήκη καλάθι αγορών, ώστε να πουλάτε και μέσω διαδικτύου.

Ηλεκτρονικός κατάλογος με πολλά πλεονεκτήματα

Μερικά βασικά πλεονεκτήματα που έχει ο ηλεκτρονικός κατάλογος είναι:

 • Μείωση κόστους της off-line διαφήμισης
 • Δημιουργία απεριόριστων κατηγοριών και υποκατηγοριών προϊόντων/υπηρεσιών
 • Δημιουργία απεριόριστου αριθμού προϊόντων
 • Μείωση χρόνου και κόστους δημιουργίας και συντήρησης ενός καταλόγου, φυλλαδίου
 • Δεν υπάρχει κόστος διανομής
 • Γρήγορη προβολή προϊόντων, υπηρεσιών
 • Άμεση αλλαγή περιεχομένου
 • Ενίσχυση brand name
 • Υποδομή για μελλοντική ανάπτυξη
 • Απευθύνεται σε ευρύτερο κοινό, και όχι μόνο στην περιοχή που δραστηριοποιείστε
 • Δυνατότητα άμεσης αλλαγής τον προσφορών σας
 • Δυνατότητα προώθησης στις μηχανές αναζήτησης
 • Δυνατότητα αναβάθμισης
 • Δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας των πελατών σας
 • Δυνατότητα διασύνδεσης με site κοινωνικής δικτύωσης

Ο ηλεκτρονικός κατάλογος προϊόντων ή υπηρεσιών μπορεί να θυμίζει κατά πολύ ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (EShop). Παρόλα αυτά, υπάρχουν βασικές διαφορές μεταξύ των δύο internet εφαρμογών:

Η βασικότερη διαφορά είναι το ότι στον ηλεκτρονικό κατάλογο δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν αγορές. Δεν υπάρχει καλάθι αγορών και ούτε μέθοδοι πληρωμής για PayPal και πιστωτικές κάρτες.
Μια δεύτερη βασική διαφορά είναι το ότι στον κατάλογο δεν είναι απαραίτητο τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες να εμφανίζονται με τις τιμές τους. Το αν θα εμφανίζονται οι τιμές είναι καθαρά δικιά σας επιλογή. Ο επισκέπτης / πελάτης μπορεί να απευθυνθεί στην επιχείρηση είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω e-mail για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με είδη του ηλεκτρονικού καταλόγου.

Προτερήματα

Η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταλόγου προϊόντων διαμορφώνεται με βάση τις δικές ανάγκες και πάντοτε αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία και τους στόχους της δικής σας επιχείρησης. Δώστε στην εμπορική επιχείρησή σας τη διάσταση που της αξίζει! Εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου (Internet) θα έχουν την ευκαιρία να σας βρουν, να δουν και να συγκρίνουν τα προϊόντα σας! Ο ηλεκτρονικός κατάλογος με ελάχιστη επένδυση, μπορεί να αποτελέσει μοναδική ευκαιρία προβολής της επιχείρησής σας.

Η εμπειρία μας εγγυάται τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταλόγου κάθε είδους. Από τη κατασκευή ηλεκτρονικού καταλόγου με λίγες κατηγορίες ή λιγοστά προϊόντα και υπηρεσίες, μέχρι κάποιου με χιλιάδες διαφορετικούς κωδικούς προϊόντων και υπηρεσιών. Όποιο και αν είναι το μέγεθος της δικιά σας επιχείρησης, μπορούμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τον καταλληλότερο ηλεκτρονικό κατάλογο για εσάς. Φυσικά, η διαχείριση του καταλόγου από εσάς θα είναι πολύ απλή ώστε να μπορείτε να καταχωρείτε πολύ εύκολα τα προϊόντα και της υπηρεσίες που παρέχετε και να έχετε τον πλήρη έλεγχο του site σας.

Η κατασκευή ενός αξιόπιστου, λειτουργικού και γρήγορου Ηλεκτρονικού Καταλόγου, είναι το πρώτο πράγμα αλλά και όχι το μοναδικό που σας προσφέρουμε. Συνεχίζουμε και μετά απ' αυτό να σας παρέχουμε συνεχή υποστήριξη. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Internet Technology SolutionsΑξιολόγηση :
(158 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners