Ανακατασκευή ιστοσελίδων

Γιατί η ιστοσελίδα μου να χρειάζεται ανακατασκευή;

Οι τάσεις όπως σ' όλα τα πράγματα αλλάζουν και στο internet. Ο τρόπος που λειτουργούν οι μηχανές αναζήτησης αλλάζει τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο. Κάθε ιστοσελίδα χρειάζεται ανανέωση. Χρειάζεται αλλαγές στην εμφάνισή της, αλλαγές στη λειτουργικότητά της, έτσι ώστε να μπορέσει και πάλι να αποδίδει για τον σκοπό τον οποίο δημιουργήθηκε.

Παράμετροι

Για κάθε ιστοσελίδα που δεν ανανεώνεται θα πρέπει:

  • Να γίνει μελέτη απόδοσης της.
  • Να ανακατασκευαστεί εφ' όσον χρειάζεται.
  • Να γίνει αλλαγή στην εμφάνισή της (δομή, χρώματα, εικαστικά στοιχεία κλπ.)
  • Να γίνει προσθήκη νέας λειτουργικότητας αν αυτό χρειάζεται.
  • Να γίνει ανάλυση και βελτιστοποίηση της όσον αφορά τις μηχανές αναζήτησης

Σχεδιασμός - Ταχύτητα

Κάθε ιστοσελίδα στη σημερινή εποχή θα πρέπει να είναι responsive και ταυτόχρονα να φορτώνει γρήγορα. Θα πρέπει να έχει ελκυστικά γραφικά και να ανταποκρίνεται στις τάσεις της εποχής. Δε θα περιμένει ο επισκέπτης να φορτώσει η δικιά σας ιστοσελίδα, πολύ απλά θα ψάξει να βρει αυτό που θέλει στον επόμενο και έτσι πολύ πιθανόν να χάσετε έναν δυνητικό πελάτη. Θα πρέπει επίσης η ιστοσελίδα σας να είναι πλήρως ανταποκρινόμενη σε όλες τις συσκευές είτε πρόκειται για κινητό, tablet, σταθερό υπολογιστή ή και Smart τηλεόραση. Πρέπει να λειτουργεί σε όλες τις συσκευές χωρίς την παρέμβαση του χρήστη.  Δεν πρέπει να αφήνετε την προβολή της επιχείρησής σας στην τύχη της πρέπει να ακολουθείτε τις τάσεις της εποχής και σήμερα όλες οι ιστοσελίδες πρέπει να είναι responsive (πλήρως ανταποκρινόμενες). 

Όλα αυτά είναι απαραίτητα αν θα θέλαμε η ιστοσελίδα μας να συνεχίζει να υπηρετεί τον σκοπό για τ ον οποίο είχε αρχικά κατασκευαστεί. Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε στην ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας. Μπορούμε ακόμη και να κατασκευάσουμε την ιστοσελίδα σας από την αρχή λαμβάνοντας υπ' όψη όλες τις νέες τάσεις και φυσικά τους νέους στόχους της επιχείρησής σας. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Internet Technology SolutionsΑξιολόγηση :
(158 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners