Κατασκευή Δυναμικών Ιστοσελίδων

CMS (Content Management System) Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου

Οι δυναμικές ιστοσελίδες, μπορεί στην εμφάνιση, σε πολλές περιπτώσεις, να μην έχουν μεγάλη διαφορά με τις στατικές, όμως οι δυνατότητές τους είναι πολύ περισσότερες, από πολλές πλευρές, καθώς στην περίπτωση αυτή ουσιαστικά πρόκειται για μια εφαρμογή (πρόγραμμα), και όχι για ένα απλό ηλεκτρονικό έγγραφο. Συνήθως, οι δυναμικές ιστοσελίδες, χρησιμοποιούν κάποια βάση δεδομένων (database), όπου αποθηκεύουν πληροφορίες και απ' όπου αντλούν το περιεχόμενό τους, ανάλογα με το τι ζητάει ο χρήστης / επισκέπτης σε κάθε του "κλικ". Η χρήση των βάσεων δεδομένων, είναι αυτή που επιτρέπει την εύκολη προσθαφαίρεση περιεχομένου στις δυναμικές ιστοσελίδες, καθώς δεν απαιτείται να επεξεργάζεται κανείς κάθε φορά την ίδια την ιστοσελίδα, αλλά απλά να διαχειρίζεται έμμεσα το περιεχόμενο στη βάση δεδομένων. Οι υπόλοιπες διαδικασίες γίνονται αυτοματοποιημένα από τον "μηχανισμό" της ιστοσελίδας.

Για την εύκολη διαχείριση του περιεχομένου σε μια δυναμική ιστοσελίδα, υπάρχει πρόσθετα στην ιστοσελίδα ένας εύχρηστος μηχανισμός που ονομάζεται "Content Management System" (Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου), μέσω του οποίου η προσθαφαίρεση περιεχομένου μπορεί να γίνει ακόμη και από κάποιον αρχάριο. Φυσικά, η "περιοχή διαχείρισης" της ιστοσελίδας, προστατεύεται με ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης (password), έτσι ώστε να μην μπορούν να εισέλθουν σε αυτή οι επισκέπτες της ιστοσελίδας.

Εάν η ιστοσελίδα της επιχείρησής σας απαιτεί αλλαγές ανά τακτά χρονικά διαστήματα, για να μην επιβαρύνεστε κάθε φορά με το κόστος και την καθυστέρηση των αλλαγών, μπορείτε να κάνετε μόνοι σας τις αλλαγές, με απλή γνώση χειρισμού κάποιου υπολογιστή ή tablet. Σε αυτή την περίπτωση εμείς αναλαμβάνουμε το στήσιμο του αισθητικού μέρους της ιστοσελίδας, την αρχική κατηγοριοποίηση των κειμένων, βάση προσχεδίων που θα προηγηθούν και εσείς μέσα από ένα απλό και εύχρηστο σύστημα διαχείρισης μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα και τις φωτογραφίες τις ιστοσελίδας σας, ώστε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Οι αλλαγές που μπορείτε να πραγματοποιήσετε αφορούν την ύλη της ιστοσελίδας όπως την προσθαφαίρεση κατηγοριών - υποκατηγοριών, κειμένων και φωτογραφιών. Οι αλλαγές στο αισθητικό μέρος όπως γραφικά, χρώματα, διαστάσεις και αποστάσεις στο στήσιμο, γίνονται από εμάς ή από άτομο με γνώσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων. Επίσης, στην περίπτωση που θα θέλατε να αναβαθμίσετε ή ακόμη και να ανακατασκευάσετε την ιστοσελίδα σας η διαδικασία γίνεται πιο απλή έχοντας μια δυναμική από ότι μια στατική ιστοσελίδα.

Βασικά πλεονεκτήματα των δυναμικών ιστοσελίδων

Εύκολη διαχείριση

Εξ' ολοκλήρου στα ελληνικά, χωρίς ειδικές γνώσεις και πρόσθετα προγράμματα

Αλλαγή σε κείμενα και εικόνες

Δυνατότητα επεξεργασίας σε όλα τα κείμενα των σελίδων, φωτογραφίες με δυνατότητα μεγέθυνσης

Χωρίς αριθμητικό περιορισμό

Προσθαφαίρεση άρθρων, προϊόντων κατηγοριών - υποκατηγοριών και φωτογραφιών

Μηδενικό κόστος αλλαγών

Ενημερώνετε τις ιστοσελίδες σας όποτε και όσο συχνά θέλετε χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος υποστήριξης

Μηχανές Αναζήτησης

Οι δυναμικές σελίδες που σχεδιάζουμε πληρούν τις προϋποθέσεις ώστε να έχουν υψηλές κατατάξεις

Λέξεις κλειδιά

Δυνατότητα να διαχειρίζεστε μόνοι σας τις λέξεις με τις οποίες θέλετε να σας βρίσκουν

Τεχνική Υποστήριξη

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη σε θέματα διαχείρισης της ιστοσελίδας τηλεφωνικά ή με email

Αναβάθμιση - Ανανεώσεις

Δυνατότητα προσθήκης νέων λειτουργιών, αναβαθμίσεων, ειδικά γραφικά, banner κτλ

Επικοινωνήστε μαζί μας για την κατασκευή της δυναμικής σας ιστοσελίδας.

Internet Technology SolutionsΑξιολόγηση :
(114 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners

Πολιτική απορρήτου

Πολιτική cookies