Στατικές Ιστοσελίδες

Στατικές Ιστοσελίδες

Οι στατικές ιστοσελίδες αποτελούν την οικονομικότερη λύση για επιχειρήσεις, ιδιώτες ή ελεύθερους επαγγελματίες που επιθυμούν μια καλαίσθητη εταιρική προβολή η οποία δε χρήζει συχνής ανανέωσης των δεδομένων της. Είναι κατά βάση HTML έγγραφα συνδεδεμένα μεταξύ τους, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν κείμενο, εικόνες, συνδέσμους (links), φόρμες, κατηγορίες, ενότητες, menu και γραφικά. Επίσης, ο όγκος του περιεχομένου δεν είναι μεγάλος και σε αυτές τις περιπτώσεις ενδείκνυται η κατασκευή στατικής ιστοσελίδας.

Ο όρος "στατική" είναι αυτός που προσδιορίζει και τη βασική ιδιότητα της στατικής ιστοσελίδας. Αυτό λοιπόν που χαρακτηρίζει μια στατική ιστοσελίδα είναι το γεγονός ότι τα δεδομένα που προβάλλονται μέσα από την ιστοσελίδα δεν αλλάζουν δυναμικά. Με άλλα λόγια δεν υπάρχει η δυνατότητα ενημέρωσης, αλλαγής, τροποποίησης και εισαγωγής νέου περιεχομένου από μέρος του πελάτη και κατά τη βούληση του, γεγονός που καθιστά τη στατική ιστοσελίδα "σταθερή" στην προβολή του αρχικού της περιεχομένου.

Πώς γίνονται οι αλλαγές;

Για να γίνουν οποιεσδήποτε αλλαγές στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας θα πρέπει να αναλάβει να το κάνει κάποιος κατασκευαστής ιστοσελίδων. Φυσικά, η διαδικασία είναι πιο χρονοβόρα και χρειάζεται την παρέμβαση κάποιου ειδικού. Δεν μπορείτε μόνοι σας να κάνετε αλλαγή του περιεχομένου των ιστοσελίδων του site σας.

Οι στατικές Ιστοσελίδες είναι μία απλή, οικονομική και λειτουργική λύση για επιχειρήσεις που θέλουν να προβάλουν κάποιους γενικούς τομείς της επιχείρησης τους, οι οποίοι δε χρήζουν συνεχής αλλαγής και ενημέρωσης (σημαντικά τουλάχιστον) με την πάροδο του χρόνου των δεδομένων τους. Είναι βέβαια λογικό να υπάρξουν "σχετικές μεταβολές" στο περιεχόμενο της σελίδας όποτε το επιθυμήσει ο πελάτης έτσι ώστε η σελίδα να είναι έγκυρη και ενημερωμένη (up to date). Αν όμως το περιεχόμενο της ιστοσελίδας πρέπει να αλλάζει αρκετές φορές τότε καλύτερη επιλογή αποτελεί η κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας.

Όλες οι ιστοσελίδες έχουν τη δυνατότητα χρήσης κειμένου, εικόνων, κινούμενων γραφικών και ήχου που δεν υπολείπονται αυτές των δυναμικών ιστοσελίδων. Όλες οι στατικές ιστοσελίδες κατασκευάζονται με τη δυνατότητα μετατροπής τους σε δυναμικές όποια στιγμή το θελήσετε από εμάς. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την κατασκευή στατικών ιστοσελίδων.

Internet Technology SolutionsΑξιολόγηση :
(128 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners