Κόστος κατασκευής ιστοσελίδων στη Θεσσαλονίκη

Από τι εξαρτάται το κόστος κατασκευής ιστοσελίδων;Κατασκευή Ιστοσελίδων Τιμές

Το κόστος της κατασκευής ιστοσελίδων εξαρτάται, όπως είναι φυσικό, από τις ανάγκες κάθε ιστοσελίδας που κατασκευάζουμε. Κάθε έργο είναι μοναδικό και επομένως δεν είναι δυνατόν να έχουμε κάποιο συγκεκριμένο τιμοκατάλογο για την κατασκευή ενός web site. Το κόστος μιας ιστοσελίδας κυμαίνεται από δωρεάν και φτάνει μέχρι και μερικές χιλιάδες ευρώ ανάλογα με τα κομμάτια που θα περιλαμβάνει και την προώθηση που θα χρειαστεί για να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Φυσικά, πριν το ξεκίνημα της δημιουργίας κάθε ιστοσελίδας μας, για να μπορέσουμε να δώσουμε στους πελάτες μας την τελική τιμή ακολουθούμε την παρακάτω διαδικασία:

 1. Γίνεται η καταγραφή των αναγκών μιας ιστοσελίδας σύμφωνα με τις υποδείξεις του εκάστοτε πελάτη και τις προτάσεις μας.
 2. Κοστολογούνται τα διάφορα κομμάτια που θα περιλαμβάνει η ιστοσελίδα καθώς και ο χρόνος παράδοσης των κομματιών αυτών.
 3. Αποστέλλουμε στον πελάτη οικονομική προσφορά που αναγράφει αναλυτικά τι θα περιλαμβάνει η δημιουργία της ιστοσελίδας καθώς και τον χρόνο παράδοσής της.

Παράγοντες κόστους στην κατασκευή ιστοσελίδων

Το κόστος για την κατασκευή μίας ιστοσελίδας, είναι ανάλογο:

 • του αριθμού των στοιχείων μενού-υπομενού.
 • του αριθμού των σελίδων και του όγκου δεδομένων που περιέχει.
 • των πρόσθετων ενσωματωμένων εφαρμογών.
 • των γραφικών στοιχείων όπως λογότυπο, εικόνες, κουμπιά, slideshow κ.α. που θα πρέπει να προσαρμοστούν στην ιστοσελίδα.
 • των δεδομένων που τυχόν θα χρειαστεί να καταχωρηθούν από εμάς στην περίπτωση ενός eshop ή ενός καταλόγου προϊόντων.
 • της βελτιστοποίησης για τις μηχανές αναζήτησης (SEO) και της προώθησης στα κοινωνικά δίκτυα που τυχόν θα χρειαστεί.
 • των κειμένων που θα πρέπει να γραφούν για να εμπλουτισθεί το υλικό του site.
 • των μεταφράσεων των κειμένων όταν η ιστοσελίδα θα είναι πολυγλωσσική.
 • το κόστος προώθησης σε διαφήμιση στο internet κλπ

Παρακάτω έχουμε συμπεριλάβει μερικές ενδεικτικές κατασκευές ιστοσελίδων με τις τιμές τους:

250€ - 350€

Ιστοσελίδα Ηλεκτρολόγος Θεσσαλονίκη
 
 
Το πρότυπο της ιστοσελίδας είναι κατασκευασμένο από εμάς. Είναι πλήρους πλάτους και περιέχει 5 βασικές υποσελίδες. Το site είναι δυναμικό και ο ιδιοκτήτης του έχει προσθέσει πολλές ακόμη σελίδες.

Ιστοσελίδα Κρατήσεων

 

Μοναδικό πρότυπο κατασκευασμένο από εμάς. Είναι πλήρους πλάτους και περιέχει τόσα άρθρα όσα και τα μαγαζιά που μπορεί κάποιος να κάνει κράτηση. Το site είναι δυναμικό και για κάθε συμβεβλημένο κατάστημα μπορεί κάποιος να κάνει κράτηση σε προνομιακές τιμές.


Ιστοσελίδα με εφαρμογή που βοηθάει στην αντιμετώπιση του τραυλίσματος

 

Η δημιουργία της ιστοσελίδας έγινε με μοναδικό πρότυπο δικής μας κατασκευής. Συμπεριλαμβάνει και εφαρμογή φτιαγμένη σε java script όπου ο επισκέπτης μπορεί κάνοντας καθημερινή άσκηση να βελτιώσει το πρόβλημα τραυλίσματος που έχει.


Ιστοσελίδα Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ευόσμου

 

Περιλαμβάνει τρία μοναδικά πρότυπα δικής μας κατασκευής. Το κάθε ένα από αυτά είναι για κάθε σύλλογο γονέων. Το υλικό της ιστοσελίδας ενημερώνεται από τους ιδιοκτήτες της.


450€ - 650€

Ιστοσελίδα Livel Group
 
 
Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε με ανταποκρινόμενο πρότυπο δηλαδή λειτουργεί σωστά με όλα τα λειτουργικά και σε όλες τις συσκευές (iPhone, άλλα Smartphones, iPad, divts & Desktop). Περιλαμβάνει απλή περιγραφή των δραστηριοτήτων της εταιρίας.

Ιστοσελίδα Taverna Kymata
 
 
Περιλαμβάνει ανταποκρινόμενο πρότυπο που λειτουργεί σωστά με όλα τα λειτουργικά και σε όλες τις συσκευές (iPhone, άλλα Smartphones, iPad, divts & Desktop). Περιλαμβάνει επίσης πολλές εικόνες και είναι μεταφρασμένη σε δύο γλώσσες Αγγλικά και Γερμανικά. Περιλαμβάνει φόρμα κρατήσεων καθώς και gallery φωτογραφιών.

 
 
750€ - 950€

Eshop Παιχνιδιών & Βιβλίων
 
 
Είναι μια ιστοσελίδα ηλεκτρονικού καταστήματος παιχνιδιών και βιβλίων. Είναι βασισμένη σε έτοιμο πρότυπο και το όλο project περιελάμβανε όχι μόνο τη δημιουργία της ιστοσελίδας, το πέρασμα των προϊόντων, τη δημιουργία λογοτύπων αλλά και την προώθηση της στα κοινωνικά δίκτυα.

Ιστοσελίδα Προβολής Ακινήτων και Προώθησης Επιχειρήσεων
 
 
Ιστοσελίδα προώθησης επιχειρήσεων και προβολής Ακινήτων. Συνδυάζει κατάλογο επιχειρήσεων αλλά και real estate εφαρμογή για τις καταχωρίσεις των ακινήτων. Είναι βασισμένη σε πλήρως ανταποκρινόμενο πρότυπο.

950€ - 1250€

Eshop με Χειροποίητα Χαλιά
 
Ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) χειροποίητων χαλιών σε δύο γλώσσες Αγγλικά & Ελληνικά με κατάλογο άρθρων για τις δραστηριότητες, συλλογές & νέα της επιχείρησης. Το eshop περιέχει φίλτρο λεπτομερούς αναζήτησης και οι εικόνες των χαλιών μπορούν να μεγεθύνονται σε μεγάλες διαστάσεις!

Ιστοσελίδα Επιστροφής Χρημάτων με Κάρτα Μέλους
 
Ιστοσελίδα επιστροφής χρημάτων από συμβεβλημένες επιχειρήσεις με κάρτα μέλους. Με την εγγραφή εκδίδεται ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονική κάρτα μέλους. Κάθε μέλος μπορεί να βρει στον κατάλογο επιχειρήσεων όλες τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις που δίνουν επιστροφή χρημάτων στα μέλη του επιστροφές club. Κάθε επιχείρηση μπορεί να κάνει δωρεάν την καταχώριση των στοιχείων της και έτσι να δημιουργήσει ένα mini site!

 Οικονομικές ιστοσελίδες στα μέτρα σας

Στην Internet Technology Solutions προσπαθούμε πάντα να κρατάμε τις τιμές μας πολύ χαμηλά, οι ιστοσελίδες μας ξεκινάνε από 250€! Καταφέρνουμε πάντα να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει τη δική του ιστοσελίδα ανεξάρτητα της οικονομικής του δυνατότητας. Φυσικά, το ότι καταφέρνουμε να έχουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές δεν επηρεάζει την ποιότητα κατασκευής και την αποτελεσματικότητα των ιστοσελίδων μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το κόστος κατασκευής ιστοσελίδων που μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Internet Technology SolutionsΑξιολόγηση :
(137 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners