Σχεδιασμός ιστοσελίδων με λειτουργικότητα

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Σχεδιάζουμε το προφίλ σας στο Internet, εμβαθύνοντας τόσο στο αισθητικό όσο και στο λειτουργικό κομμάτι, στηριζόμενοι, πάντα, στις απαιτήσεις της εκάστοτε επιχείρησης.

Τα μεγέθη ιστοσελίδων που σχεδιάζουμε ποικίλουν ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Μέλημά μας είναι πάντα να καταφέρουμε να σχεδιάσουμε το περιεχόμενο των ιστοσελίδων με τρόπο καλαίσθητο και προπάντων φιλικό στον χρήστη.

Σχεδιάζουμε Ιστοσελίδες με οποιοδήποτε πρότυπο / προσχέδιο που θα μπορούσε να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Οι συλλογές μας από έτοιμα πρότυπα, τα οποία ανανεώνονται επί καθημερινής βάσεως και προέρχονται από αντίστοιχους σχεδιαστικούς οίκους των ΗΠΑ και άλλων χωρών θα μπορούσαν να καλύψουν το Web Design οποιουδήποτε τύπου σχεδιασμού ιστοσελίδας. Φυσικά, στα έτοιμα αυτά πρότυπα υπάρχει πάντα η δυνατότητα να τα επεξεργαστούμε σε ότι αφορούν τα κύρια συστατικά τους (χρώμα, γραφικά - εικόνες, ήχο και κείμενο). Όλα αυτά εγγυώνται μια πραγματικά δημιουργική και λειτουργική εικόνα για εσάς. Ελάτε σε επαφή μαζί μας για να σας προτείνουμε τον κατάλληλο σχεδιασμό ιστοσελίδας με τα κατάλληλα πρότυπα για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας.

Μπορώ να επιλέξω τον σχεδιασμό;

Οι ιστοσελίδες που σχεδιάζουμε είναι πάντα βασισμένες σε ολοκληρωμένα πρότυπα οπότε και έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε από μεγάλες συλλογές σύγχρονων προτύπων αυτό που σας ικανοποιεί. Όποιο πρότυπο όμως και αν βρείτε στις συλλογές μας το οποίο μπορεί να περιέχει κίνηση και είναι της αρεσκείας σας, μπορεί να γίνει στατικό (ακριβώς το ίδιο χωρίς κίνηση). Λαμβάνει χώρα η αντικατάσταση των χρωμάτων του προτύπου με τα δικά σας, τοποθετείται το λογότυπό σας (αν υπάρχει) έπειτα αντικαθιστούμε τις εικόνες του προτύπου με τις δικές σας, το κείμενο, το menu, τις κατηγορίες με αυτές που εσείς επιθυμείτε και είστε έτοιμος. Η ολοκλήρωση της παραγωγής δεν ξεπερνά τις 7 ημέρες. Είναι η καταλληλότερη λύση για τις επιχειρήσεις που οι ανάγκες τους μπορούν να καλυφθούν από κάποιο πρότυπο των συλλογών μας και χρειάζονται άμεση λύση για την προβολή τους στο internet.

Αν πάλι δεν υπάρχει κάποιο πρότυπο που θα ικανοποιήσει τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας και θα σας εκφράσει απόλυτα από τις συλλογές μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε ειδικά για εσάς κάποιο σύγχρονο, ταυτόχρονα λειτουργικό και μοναδικό πρότυπο με τα εργαλεία που διαθέτουμε. Αυτό θα σας εξασφαλίσει μοναδικότητα και λειτουργικότητα στον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας σε μεγαλύτερο βαθμό έτσι ώστε να μπορέσετε να προβάλετε την επιχείρησή σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Φτάνει ο σωστός σχεδιασμός;

Όταν πια τελειώσει το κομμάτι του σχεδιασμού και της υλοποίησης, έρχεται η σειρά της προώθησης της ιστοσελίδας σας. Χρησιμοποιώντας on - site και off - site SEO (Search Engine Optimization) βοηθάμε την ιστοσελίδα σας να “ανέβει” ψηλά στις μηχανές αναζήτησης με αποτέλεσμα την αύξηση της επισκεψιμότητας του site σας και τη δημιουργία πελατών στο συντομότερο δυνατό. Επίσης, χρησιμοποιώντας διάφορες άλλες προωθητικές ενέργειες (Google adwords, email marketing, viral marketing, social media marketing κ.α.) μπορούμε να προωθήσουμε την ιστοσελίδα σας και έτσι μ' αυτό τον τρόπο να αυξήσετε το πελατολόγιό σας.

Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις λύσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων που μπορούμε να σας προσφέρουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μοιραστείτε τις ιδέες και τους προβληματισμούς σας.

Internet Technology SolutionsΑξιολόγηση :
(158 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners