Ιστοσελίδα Online αγγελιών

Online Αγγελίες στο site σας;

      Οι Αγγελίες είναι μια μορφή διαφήμισης που είναι ιδιαίτερα συχνή σε εφημερίδες, σε άλλες περιοδικές εκδόσεις αλλά και στο διαδίκτυο με την μορφή της Online αγγελίας. Διαφημίσεις σε μια εφημερίδα είναι συνήθως σύντομες χωρίς εικόνες και παραπομπές όπως έχουν oι online αγγελίες. Οι online αγγελίες όπως και οι αγγελίες του τύπου κατατάσσονται σε κατηγορίες, όπως "προς πώληση", "αγορά", "ζητείται" "προϊόντα", "υπηρεσίες" κ.α.

Online Αγγελίες

      Οι online αγγελίες είναι πολύ φθηνότερες από τα μεγάλα διαφημιστικά που χρησιμοποιούνται από τις επιχειρήσεις, και ως επί το πλείστον τοποθετούνται από ιδιώτες με μόνο τα στοιχεία που επιθυμούν να πωλήσουν ή να αγοράσουν αλλά και φθηνότερες από αυτές του έντυπου μέσου.

Οι online αγγελίες έχουν βρει το δρόμο τους στο Internet.

      Οι online αγγελίες δεν χρησιμοποιούν το ανά γραμμή μοντέλο τιμολόγησης, έτσι τείνουν να είναι φθηνότερες. Έχουν επίσης την δυνατότητα αναζήτησης, σε αντίθεση με αυτές του έντυπου υλικού όπου τείνουν να είναι τοπικές. Λόγω της του χαμηλού κόστους των δομών, ορισμένες εταιρείες προσφέρουν δωρεάν αγγελίες διεθνώς.

      Το 2003 η αγορά για τις μικρές αγγελίες στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν 15.900.000.000 δολάρια (από εφημερίδες), 14.100.000.000 δολάρια (από online). Η παγκόσμια αγορά για τις μικρές αγγελίες για το 2003 εκτιμήθηκε σε πάνω από $ 100 δισεκατομμύρια. Τα έσοδα της εφημερίδας από αγγελίες μειώνεται συνεχώς, καθώς οι online αγγελίες στο διαδίκτυο αυξάνονται. Είναι λοιπόν ο πιο ραγδαία αναπτυσσόμενος τρόπος για την προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών που επιθυμούμε να κάνουμε γνωστά στο ευρύ κοινό.

      Το διαδίκτυο αλλάζει τα δεδομένα στον κλάδο των online αγγελιών. Αξιοποιώντας τις τεχνολογικές δυνατότητες του Internet, είναι το απόλυτο σύγχρονο εργαλείο για όλους τους εμπλεκόμενους στην αγορά, προσφέροντας νέες, πλουσιότερες και πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες προβολής και αναζήτησης. Δεν φτάνει απλά να ενσωματώσουμε κάποια web εφαρμογή με online αγγελίες στο site σας, θα πρέπει ταυτόχρονα το site να εμπλουτιστεί και με άλλες web εφαρμογές που θα αυξήσουν την επισκεψιμότητα που είναι ένας πολύ καθοριστικός παράγοντας επιτυχίας ενός web site.

      Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές online αγγελιών που μπορούμε να προσαρμόσουμε σε ένα web site. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για την ιστοσελίδα με online αγγελίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε

Internet Technology Solutions

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη,

Τηλ.: +30 2311 2411 78 Κιν. +30 6942 777 942
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners