Ενημερωτικά Δελτία

Προωθήστε το site σας εύκολα, γρήγορα και απλά

Τα ενημερωτικά δελτία Newsletter αποτελούν ουσιαστικά μηνύματα (Newsletters) προώθησης μιας επιχείρησης και των προϊόντων ή/και υπηρεσιών της, το οποίο αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα ενημερωτικά δελτία αυτά μπορεί να αποστέλλονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα αλλά και περιστασιακά και να περιέχουν ειδήσεις, ανακοινώσεις, προσφορές, χρήσιμες συμβουλές, απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις, υπενθυμίσεις ή ακόμη και προειδοποιήσεις. Γενικά ένα newsletter (ενημερωτικό δελτίο) περιέχει πληροφόρηση για την επιχείρηση διατηρώντας πάντοτε τον ενημερωτικό του χαρακτήρα.

Μείνετε σε επαφή με τους πελάτες σας

Ενημερωτικά Δελτία

Κάθε επιχειρηματίας που διαθέτει εταιρικό δικτυακό τόπο και επιθυμεί να προσφέρει ποιότητα και ενημέρωση στον επισκέπτη-πελάτη του, οφείλει να συντάσσει και να αποστέλλει ενημερωτικά δελτία. Μερικά χρόνια πριν στα online περιοδικά έδιναν στο χρήστη τη δυνατότητα να λαμβάνει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το σύνολο ή μέρος του τελευταίου τους τεύχους. Σύντομα όμως τα πλεονεκτήματα αυτής της πρακτικής έγιναν αντιληπτά από όλους και σήμερα η έκδοση ενημερωτικών δελτίων τείνει να αποτελέσει κανόνα για κάθε επιχειρηματικό site. Και μην ξεχνάτε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των αγορών που πραγματοποιούνται online, λαμβάνουν χώρα μετά από την παραλαβή κάποιου διαφημιστικού ενημερωτικού δελτίου!

Γιατί μπορείτε να κερδίσετε από την αποστολή ενημερωτικών δελτίων;

Μερικοί από τους λόγους που κάνει την αποστολή ενημερωτικών δελτίων ένα από τους ποί αποτελεσματικούς τρόπους προώθησης μιάς επιχείρησης είναι:

  • Τα ενημερωτικά δελτία είναι προσωποποιημένα.
  • Δημιουργούνται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών της επιχείρησης.
  • Είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες της επιχείρησης και των πελατών της.
  • Είναι στοχευμένα και εύχρηστα.
  • Είναι γρήγορα και άμεσα.
  • Αυξάνουν τη δημοτικότητα ενός site.
  • Παρέχουν φιλτραρισμένη πληροφορία με υψηλότερη χρηστικότητα και αξιοπιστία.
  • Δημιουργούν νέο δωρεάν διαφημιστικό χώρο.
  • Έχουν πολύ χαμηλό κόστος διαχείρισης.
  • Και τέλος τα ενημερωτικά δελτία επιτρέπουν τη δημιουργία πολλαπλών "εταιρικών εικόνων" ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του κάθε πελάτη.

Έτσι λοιπόν τα ενημερωτικά δελτία είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος για να κρατάτε ενήμερους τους πελάτες και επισκέπτες της ιστοσελίδας για τα νέα σας, τις προσφορές των υπηρεσιών και προϊόντων σας και όποιες άλλες πληροφορίες θέλετε να τους μεταδώσετε, σαν ένα ηλεκτρονικό περιοδικό. Είναι δηλαδή ένα αναπόσπαστο κομμάτι ενός site για το οποίο ο ιδιοκτήτης του θα ήθελε να έχει σωστή και αποτελεσματική προώθησή.

Υλοποίηση

Κατασκευάζουμε την πλατφόρμα ενημερωτικά δελτία που προσαρμόζουμε στην ιστοσελίδα σας και την παραμετροποιούμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Κάθε επισκέπτης της ιστοσελίδας σας μπορεί να εγγράφεται στην υπηρεσία των ενημερωτικών δελτίων καθώς επίσης μπορείτε και εσείς να κάνετε εισαγωγή διευθύνσεων στη βάση δεδομένων. Μέσω των εργαλείων διαχείρισης μπορείτε μαζικά να αποστείλετε προς απεριόριστους παραλήπτες τα ενημερωτικά δελτία σας. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να μελετάτε στατιστικά για την αποδοτικότητα κάθε εκστρατείας.

Δυνατότητες

Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου έχει απεριόριστες δυνατότητες και έτσι τα ενημερωτικά δελτία μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας έχοντας πάντα τη δυνατότητα κάθε ενημερωτικό δελτίο που δημιουργείται να σχεδιάζεται και να κατασκευάζεται με διαφορετικά κριτήρια.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την κατασκευή της νέας σας ιστοσελίδας που θα έχει την δυνατότητα αποστολής ενημερωτικών δελτίων !

Internet Technology SolutionsΑξιολόγηση :
(158 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners