Ασφάλεια Συναλλαγών EShopΑσφάλεια Συναλλαγών Eshop

Υπάρχει Ασφάλεια Συναλλαγών στο Eshop σας;

Η ασφάλεια των συναλλαγών σε ένα Eshop είναι μία πάρα πολύ βασική παράμετρος στο να είναι επιτυχημένο. Στην Internet Technology Solutions έχοντας σαν γνώμονα την αποτελεσματικότητα των EShop που κατασκευάζουμε ορίσαμε την ασφάλεια των συναλλαγών ενός Eshop σε πρωταρχικό παράγοντα και έτσι 4 τράπεζες έχουν πιστοποιήσει την εφαρμογή ηλεκτρονικού καταστήματος που χρησιμοποιούμε για την ασφάλειά της.
Η εφαρμογή Eshop μας έχει βεβαιωθεί από τις τράπεζες Alpha Bank, Εθνική, Eurobank EFG και Τράπεζα Πειραιώς ότι μπορεί να διασυνδεθεί με τις υπηρεσία ηλεκτρονικού εμπορίου τους και να εκτελούνται συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Συναλλαγές με ασφάλεια

Ελληνικές Τράπεζες

Για την κατασκευή Eshop η Internet Technology Solutions συνεργάζεται και έχει τη δυνατότητα της άμεσης διασύνδεσης του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με τις τράπεζες Alpha Bank, Eurobank EFG, Εθνική, Τράπεζα Πειραιώς (WinBank). Όλες οι συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες πραγματοποιούνται στο ασφαλές περιβάλλον των τραπεζών. Διασυνδέοντας το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με μία από τις παραπάνω τράπεζες έχετε τη δυνατότητα όταν οι πελάτες σας πραγματοποιούν αγορές από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να σας πληρώνουν με ασφάλεια μέσω πιστωτικών καρτών που είναι αποδεκτές από τα συστήματα των πιο πάνω τραπεζών.

Το E-Shop μας μπορεί να συνδεθεί με την Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εμπορίου Alpha e-Pay της Alpha Bank. Με το Alpha e-Pay μπορούν οι επιχειρήσεις να δεχτούν πληρωμές με κάρτες Visa, Visa Electron, Master Card και American Express όλο το 24-ωρο, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Η εμπειρία κατασκευής Eshop μας σε συνδυασμό με την εμπειρία της Alpha Bank στο ηλεκτρονικό εμπόριο θα σας προσφέρουν τα απαραίτητα εργαλεία για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας με χαμηλό κόστος και εύχρηστη διαχείριση.

Η Εθνική Τράπεζα, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της εποχής μας και τη ραγδαία εξάπλωση του ηλεκτρονικού εμπορίου και στη χώρα μας, έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την πιστοποίηση 3D Secure, παρέχοντας σε όλα τα συμβεβλημένα με την υπηρεσία Eθνική Secure e.Commerce ηλεκτρονικό κατάστημα προστασία στις περιπτώσεις αμφισβήτησης συναλλαγών λόγω πλαστότητας της κάρτας. Η εφαρμογή Eshop μας έρχεται και συμπληρώνει αρμονικά τις υπηρεσίες που προσφέρει η τράπεζα για την online εκκαθάριση των συναλλαγών, ενώ και οι συμβουλευτικές της υπηρεσίες έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης, βοηθώντας τη να ενταχθεί στο νέο κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η Eurobank EFG με πείρα χρόνων στο ηλεκτρονικό εμπόριο προσφέρει την υπηρεσία EuroCommerce και 3D Secure για την πραγματοποίηση συναλλαγών μέσω Internet. Η πλατφόρμα του ηλεκτρονικού εμπορίου εξασφαλίζει ευκολία, ταχύτητα και ασφάλεια στις συναλλαγές όλο το 24ωρο με χρέωση πιστωτικών καρτών Visa, MasterCard και EuroLine.

Η Τράπεζα Πειραιώς ανταποκρινόμενη στις τάσεις και ανάγκες της εποχής μπορεί να παρέχει ασφάλεια συναλλαγών στο Eshop που κατασκευάζουμε με την ασφαλή σύνδεσή του με το περιβάλλον της Τράπεζας έτσι ώστε οι επιχειρήσεις που το χρησιμοποιούν να δεχτούν πληρωμές με κάρτες Visa, Visa Electron, και Master Card όλο το 24-ωρο, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Η εμπειρία κατασκευής Eshop μας σε συνδυασμό με την εμπειρία της Τράπεζας Πειραιώς και το WinBank της στο ηλεκτρονικό εμπόριο θα σας προσφέρουν τα απαραίτητα εργαλεία για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας με χαμηλό κόστος και εύχρηστη διαχείριση.

Διεθνείς εταιρίες πληρωμών

Μπορούμε επίσης εύκολα και απλά να συνδέσουμε το Eshop σας με το PayPal, Stripe και άλλες πλατφόρμες που αποδεδειγμένα είναι οι πιο δημοφιλείς τρόποι διασύνδεσης και χρέωσης πιστωτικών καρτών διεθνώς. Κάθε Eshop μας έχει την δυνατότητα της αντικαταβολής, και κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Το αποτέλεσμα

Στόχος μας είναι πάντοτε η ασφαλής λειτουργία του EShop που κατασκευάζουμε. Φροντίζουμε να ελέγχουμε και να αναβαθμίζουμε τα eshop μας ώστε να πληρούν όλες τις τελευταίες προδιαγραφές πληρωμών και να είναι συμβατά με τις πλατφόρμες που χρησιμοποιούμε.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις λύσεις ασφάλειας ηλεκτρονικών συναλλαγών που μπορούμε να προσφέρουμε.

Internet Technology SolutionsΑξιολόγηση :
(114 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners