Από το Google optimizer στο Google content experiments

Από το Google Optimizer στο Google Analytics Content Experiments

Αποδίδει η ιστοσελίδα σας όπως θα θέλατε;

Είναι η ιστοσελίδα σας σχεδιασμένη έτσι ώστε να είναι λειτουργική και να προωθεί τις online πωλήσεις σας; Είναι η σελίδα επικοινωνίας του ιστοτόπου σας απλή και λειτουργική έτσι ώστε να έχετε αύξηση των επισκεπτών που επικοινωνούν μαζί σας; Έχουν χρησιμοποιηθεί εργαλεία που θα βελτίωναν την επισκεψιμότητα του website σας; Μήπως η ιστοσελίδα ή όλο το website σας έχει λειτουργικά και σχεδιαστικά προβλήματα που δεν του επιτρέπουν να λειτουργήσει σωστά και να επιφέρει το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα;

Είναι δυνατό να εντοπίσουμε τις αδυναμίες μιας ιστοσελίδας;

Η απάντηση είναι πως Ναι, μπορούμε να μετρήσουμε αντικειμενικά με νούμερα που δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει, αν η ιστοσελίδα μας εκπληρώνει το σκοπό της. Χρειαζόμαστε κάποιον με εμπειρία που θα μπορέσει με βεβαιότητα να ερμηνεύσει τα στατιστικά στοιχεία του Google Analytics και φυσικά να μπορεί να προτείνει λύσεις για την επιτυχημένη αποστολή του ιστοτόπου μας.

Google Analytics Content Experiments

Μπορεί να βοηθήσει το Google content experiments;

Το ζητούμενο είναι να βελτιώσουμε την απόδοση της ιστοσελίδας σας. Αυτό μπορούμε να το επιτύχουμε δοκιμάζοντας παραλλαγές της ιστοσελίδας σας που είτε εσείς είτε εμείς θα μπορούσαμε να προτείνουμε και μετά από μια μικρή χρονική περίοδο να αποφανθούμε αν οι αλλαγές που έχουμε κάνει βοηθάνε πραγματικά στη βελτιστοποίηση της. Αυτό μπορεί να γίνει συγκρίνοντας τα αποτελέσματα με τη χρήση του εργαλείου Google content experiments μέσα από το Google analytics σε πραγματικές συνθήκες και να είμαστε σίγουροι στο τέλος των πειραμάτων, ότι η λύση που προτείνουμε βελτιώνει την απόδοση της ιστοσελίδας σας για έναν δεδομένο στόχο (αγορές, εγγραφές, επικοινωνίες κλπ). Ο στόχος μας είναι να σιγουρευτούμε ότι ο χρόνος και τα χρήματα σας αξιοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η διαδικασία είναι σχετικά απλή στην ιδέα της. Δημιουργούμε μέχρι και 10 εκδόσεις της ιστοσελίδας που μας ενδιαφέρει και παρακολουθούμε για κάποιο διάστημα όλα τα στοιχεία εκείνα που μας ενδιαφέρουν και πιστεύουμε πως θα φέρουν μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα μας. Μετά από τις μετρήσεις μας είμαστε σίγουροι ποια έκδοση της ιστοσελίδας μας θα έχει μεγαλύτερη επιτυχία στον σκοπό της.

Μη χάνεται λοιπόν χρόνο, επικοινωνήστε μαζί μας για να αξιοποιήσετε την ιστοσελίδα σας στο μέγιστο βαθμό.

Internet Technology SolutionsΑξιολόγηση :
(114 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners