Κατασκευή eshop Θεσσαλονίκη. Κατασκευή eshop με γνώμονα το κέρδος!

Κατασκευή Eshop

Κατασκευή eshop για αύξηση πωλήσεων!

Όλοι μας απολαμβάνουμε τις ευκολίες που μας προσφέρει το διαδίκτυο. Μπορούμε να κάνουμε τις αγορές μας οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου. Μας δίνεται η επιλογή να ψάχνουμε, να συγκρίνουμε, να εμπιστευόμαστε και να απορρίπτουμε προϊόντα και υπηρεσίες όταν ακόμη βρισκόμαστε στο γραφείο ή και στο σπίτι μας. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα θα πρέπει να πείθει τον καταναλωτή για την αξιοπιστία των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε άμεσα. Η κατασκευή ενός eshop, που καταφέρνει να πουλάει τα προϊόντα σας από μόνο του, δεν είναι απλή υπόθεση. Όλα τα χρόνια της εμπειρίας μας έχουν δείξει ότι μια επιχείρηση χρειάζεται eshop για να μπορέσει να έχει αύξηση πωλήσεων. Χρειάζεται να κάνει τη σωστή επένδυση στον συνεργάτη της για το διαδίκτυο, κάποιον που θα βρίσκεται δίπλα της με κερδοφόρες ιδέες, κάποιον που θα μπορεί να υποστηρίξει σωστά την επένδυσή της στην κατασκευή του eshop της.

Φιλικό, γρήγορο, λειτουργικό & full responsive eshop

Ένα επιτυχημένο eshop (ηλεκτρονικό κατάστημα) θα πρέπει να είναι φιλικό και λειτουργικό στον χρήστη. Όλοι οι χρήστες του internet δεν είναι στον ίδιο βαθμό εξοικειωμένοι με ένα eshop. Ο κύριος στόχος της κατασκευής ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, είναι να κάνει τον χρήστη του να αγοράσει online, χωρίς κανένα δισταγμό. Γι' αυτό, και στα ηλεκτρονικά καταστήματα που κατασκευάζουμε, όπως και στη γενικότερη κατασκευή ιστοσελίδων, κυριαρχεί η όμορφη αλλά λιτή σχεδίαση, με έμφαση στη φιλικότητα προς τον χρήστη. Κατασκευή e-shop Θεσσαλονίκη με προσοχή στις λεπτομέρειες. Φιλικό, ασφαλές και λειτουργικό eshop με σωστό design και υψηλή απόδοση. Κατασκευή eshop Θεσσαλονίκη με εγγύηση! Η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει στην κατασκευή eshop, έχοντας δει στην πράξη τι αποδίδει περισσότερο, μας δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάζουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, που κάνει τον χρήστη να αγοράσει προϊόντα και υπηρεσίες, με τον ίδιο τρόπο που κατευθύνει τον πελάτη του ένας πωλητής. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο επισκέπτης έχει πάντα την τελική επιλογή της αγοράς. Θα πρέπει όμως να του δώσουμε εύκολα όλη την πληροφορία που χρειάζεται για να επιλέξει, να του έχουμε ανεμπόδιστο τον δρόμο προς το ταμείο και να του εγγυηθούμε ότι θα αγοράσει με απόλυτη ασφάλεια από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Στη σημερινή εποχή όπου η χρήση των κινητών και tablet είναι καθημερινή και έχει αυξηθεί κατακόρυφα, ένα eshop θα πρέπει να βασίζεται σε πλήρως ανταποκρινόμενο πρότυπο, να λειτουργεί δηλαδή άψογα σε όλες τις οθόνες (full responsive) και ταυτόχρονα να φορτώνει γρήγορα. Οι ταχύτητες ιδίως σε κινητά που χρησιμοποιούν δεδομένα είναι ακόμη χαμηλές οπότε θα πρέπει όλες οι σελίδες του eshop μας να είναι βελτιστοποιημένες όσο αναφορά την ταχύτητα, τις εικόνες καθώς και τον κώδικα που τρέχει και τις δημιουργεί. Έτσι θα πρέπει στην κατασκευή του eshop μας να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή όχι μόνο στη φιλικότητα αλλά στον σχεδιασμό του και στην ταχύτητα φόρτωσής του.

Η επένδυσή σας θα έχει εγγυημένο ανταποδοτικό κέρδος!

Η εμπειρία μας εγγυάται τη δημιουργία eshop κάθε είδους. Από τη κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος με λίγες κατηγορίες ή λιγοστά προϊόντα και υπηρεσίες, μέχρι και eshop με χιλιάδες διαφορετικούς κωδικούς προϊόντων και υπηρεσιών. Με διαφορετικές μεθόδους πληρωμής και διαφορετικούς τρόπους αποστολής. Όποιο και αν είναι το μέγεθος του δικού σας καταστήματος, μπορούμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε την κατάλληλη λύση για εσάς. Φυσικά, η διαχείριση του eshop από εσάς είναι πολύ απλή ώστε να μπορείτε να καταχωρείτε πολύ εύκολα τα προϊόντα σας και να έχετε τον έλεγχο των παραγγελιών σας. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως δεν είμαστε η μόνη επιχείρηση που κατασκευάζει ηλεκτρονικά καταστήματα με ψηλές προδιαγραφές αλλά πιστέυουμε πως είμαστε από τις λίγες που καταφέρνουμε να έχουμε ασυναγώνιστες τιμές γι' αυτά που προσφέρουμε. Πάνω απ' όλα όμως δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην επιτυχία και την κερδοφορία των eshops που κατασκευάζουμε γι' αυτό και βρισκόμαστε κοντά στους πελάτες μας με συνεχή υποστήριξη, νέες ιδέες, προώθηση και συμβουλευτική!

Η κατασκευή ενός αξιόπιστου, λειτουργικού και γρήγορου eshop, είναι το πρώτο πράγμα αλλά και όχι το μοναδικό που σας προσφέρουμε. Συνεχίζουμε και μετά απ' αυτό να σας παρέχουμε συνεχή υποστήριξη. Αν η επιχείρησή σας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ή στη γύρω περιοχή επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε το συντομότερο δυνατό κάποιο ραντεβού και να τα πούμε από κοντά, για την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματός σας. Αν ακόμη βρίσκεστε στην υπόλοιπη Ελλάδα ή το εξωτερικό τότε μπορούμε να σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά για τις λύσεις που προτείνουμε και να σας αποστείλουμε άμεσα οικονομική προσφορά. Όπως με πολλούς πελάτες μας η επικοινωνία και η υποστήριξη μπορεί να γίνει απομακρυσμένα με το τηλέφωνο, το skype, το viber, το AnyDesk και το email. Κάντε τη σωστή επιλογή και ελάτε σε επαφή μαζί μας για την κατασκευή του eshop σας.

Internet Technology SolutionsΑξιολόγηση :
(123 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners

Πολιτική απορρήτου

Πολιτική cookies