Σχεδιασμός EshopΣχεδιασμός Eshop

      Η λειτουργία ενός επιτυχημένου ηλεκτρονικού καταστήματος απαιτεί όχι μόνο σωστή προετοιμασία αλλά και τα κατάλληλα εργαλεία. Σχεδιάζουμε για σας λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου ώστε να είναι εύκολο για σας, να χτίσετε και να διαχειρίζεστε το ηλεκτρονικό σας online κατάστημα - Eshop ακόμα και με μικρή ή καθόλου εμπειρία.

      Το Eshop σας για να είναι άμεσα αποτελεσματικό θα πρέπει να είναι σχεδιασμένο ώστε να πληρεί τα παρακάτω απαραίτητα στοιχεία:

 

      Θα πρέπει να έχει ένα όνομα domain εύκολo στο να τo θυμάται κάποιος, αλλά να παραπέμπει ταυτόχρονα και στο αντικείμενο του eshop σας. Πολλοί από τους υποψήφιους πελάτες αλλά κυρίως αυτοί που θα το επισκεφθούν ξανά θα είναι πιο εύκολο να θυμούνται κάποιο απλό και εύκολο όνομα domain παρά να προσπαθούν να θυμηθούν μια διεύθυνση που είναι μεγάλη και δεν έχει σχέση με το αντικείμενο του Eshop σας.  
      Η σχεδίαση του Eshop θα πρέπει να είναι φιλική ως προς τον χρήστη. Θα πρέπει ο χρήστης να νιώθει άνεση και να βρίσκει αυτό που ψάχνει γρήγορα για να παραμείνει στο Eshop σας. Αν για παράδειγμα τα προϊόντα δεν βρίσκονται στις σωστές κατηγορίες θα είναι σχεδόν αδύνατο σε κάποιον να βρει αυτό που ψάχνει.
      Βασικότατη είναι και η ασφάλεια των συναλλαγών μέσω του Eshop σας. Για το λόγο αυτό 4 τράπεζες πιστοποίησαν την εφαρμογή ηλεκτρονικού καταστήματος για την ασφάλειά της. Η εφαρμογή Eshop έχει βεβαιωθεί από τις τράπεζες Alpha Bank , Emporiki Bank, Eurobank EFG και Πειραιώς ότι μπορεί να διασυνδεθεί με τις υπηρεσία ηλεκτρονικού τους εμπορίου και να εκτελούνται συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Πάντα υπάρχει η δυνατότητα της χρήσης PayPal που είναι ένας από τους ασφαλέστερους και πιο εύχρηστους τρόπους χρέωσης πιστωτικών καρτών διεθνώς.
      Θα πρέπει οπωσδήποτε να ληφθεί υπ' όψη και η βελτιστοποίηση του νέου Eshop σας για τις μηχανές αναζήτησης. Όλες οι σελίδες του Eshop θα πρέπει να είναι βελτιστοποιημένες για τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να υπάρχουν μέσα στον κώδικα των σελίδων των προϊόντων και των κατηγοριών τους ο τίτλος τους, οι λέξεις κλειδιά και η περιγραφή τους.
      Τέλος θα πρέπει να έχει όμορφο, λειτουργικό, και ελκυστικό σχεδιασμό. Αυτό επιτυνχάνεται με τον μοναδικό σχεδιασμό προτύπων που συμπεριλαμβάνονται σε όλα τα Eshop μας. Τα χρώματα το στήσιμο των προϊόντων και κατηγοριών τα γραφικά του Eshop είναι πάντοτε καλαίσθητα και κάνουν τον επισκέπτη πελάτη στο Eshop σας.

      Για ένα αποτελεσματικά σχεδιασμένο Eshop επικοινωνήστε μαζί μας

Internet Technology Solutions

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη,

Τηλ.: +30 2311 2411 78 Κιν. +30 6942 777 942
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners