Σχεδιασμός EshopΣχεδιασμός Eshop

Η λειτουργία ενός επιτυχημένου ηλεκτρονικού καταστήματος απαιτεί όχι μόνο σωστή προετοιμασία αλλά και τα κατάλληλα εργαλεία. Σχεδιάζουμε για σας λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου ώστε να είναι εύκολο για σας, να χτίσετε και να διαχειρίζεστε το ηλεκτρονικό σας online κατάστημα - Eshop ακόμα και με μικρή ή καθόλου εμπειρία.

Στοιχεία καλά σχεδιασμένου Eshop

Το Eshop σας για να είναι άμεσα αποτελεσματικό θα πρέπει να είναι σχεδιασμένο ώστε να πληρεί τα παρακάτω απαραίτητα στοιχεία:

Όνομα χώρου (Domain name)

Θα πρέπει να έχει ένα όνομα domain εύκολo στο να το θυμάται κάποιος, αλλά να παραπέμπει ταυτόχρονα και στο αντικείμενο του eshop σας. Πολλοί από τους υποψήφιους πελάτες αλλά κυρίως αυτοί που θα το επισκεφθούν ξανά θα είναι πιο εύκολο να θυμούνται κάποιο απλό και εύκολο όνομα domain παρά να προσπαθούν να θυμηθούν μια διεύθυνση που είναι μεγάλη και δεν έχει σχέση με το αντικείμενο του Eshop σας.

Φιλικό στο χρήστη

Η σχεδίαση του Eshop θα πρέπει να είναι φιλική ως προς τον χρήστη. Θα πρέπει ο χρήστης να νιώθει άνεση και να βρίσκει αυτό που ψάχνει γρήγορα για να παραμείνει στο Eshop σας. Αν για παράδειγμα τα προϊόντα δεν βρίσκονται στις σωστές κατηγορίες θα είναι σχεδόν αδύνατο σε κάποιον να βρει αυτό που ψάχνει.

Ασφαλές

Βασική είναι και η ασφάλεια των συναλλαγών μέσω του Eshop σας. Για το λόγο αυτό 4 τράπεζες πιστοποίησαν την εφαρμογή ηλεκτρονικού καταστήματος για την ασφάλειά της. Η εφαρμογή Eshop έχει βεβαιωθεί από τις τράπεζες Alpha Bank, Eurobank EFG, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς ότι μπορεί να διασυνδεθεί με τις υπηρεσία ηλεκτρονικού τους εμπορίου και να εκτελούνται συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Πάντα υπάρχει η δυνατότητα της χρήσης PayPal που είναι ένας από τους ασφαλέστερους και πιο εύχρηστους τρόπους χρέωσης πιστωτικών καρτών διεθνώς.

Βελτιστοποιημένο

Θα πρέπει οπωσδήποτε να ληφθεί υπ' όψη και η βελτιστοποίηση του νέου Eshop σας για τις μηχανές αναζήτησης. Όλες οι σελίδες του Eshop θα πρέπει να είναι βελτιστοποιημένες για τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να υπάρχουν μέσα στον κώδικα των σελίδων των προϊόντων και των κατηγοριών τους ο τίτλος τους, οι λέξεις κλειδιά και η περιγραφή τους.

Responsive

Θα πρέπει ο σχεδιασμός του eshop μας να είναι συμβατός με όλες τις κινητές συσκευές είτε μιλάμε για κινητό τηλέφωνο είτε για tablet είτε για τη μεγάλη οθόνη ενός σταθερού υπολογιστή ή μιας smart τηλεόρασης. Πρέπει να αυξομειώνει το πλάτος του αυτόματα ανάλογα με τη συσκευή στην οποία προβάλλεται, να φαίνονται οι εικόνες και τα κείμενά του χωρίς ο χρήστης να χρειάζεται είτε να γυρνάει την οθόνη είτε να κάνει zoom in για να μεγαλώσει τα γράμματα. Πάνω απ' όλα θα πρέπει να έχει βελτιστοποιημένες εικόνες και γραφικά ώστε να φορτώνει γρήγορα χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να περιμένει να του φέρει οποιαδήποτε σελίδα. Μην ξεχνάτε ότι οι ταχύτητες σύνδεσης 4G δεν είναι ακόμη γρήγορες και φορτώνοντας μια σελίδα μέσω data είναι πολύ πιο αργή διαδικασία

Γρήγορο

Το Eshop σας θα πρέπει να είναι γρήγορο στη φόρτωση όλων των σελίδων του. Πρέπει να έχει όχι μόνο βελτιστοποιημένο κώδικα αλλά και οι εικόνες και τα γραφικά του να είναι όσο το δυνατό μικρότερα σε μέγεθος αρχείων. Έχουμε δει πολλές φορές όταν έχουμε σύνδεση στο internet μόνο με data να μην φορτώνουν οι σελίδες γρήγορα και στο τέλος να τα παρατάμε. Ο χρήστης θέλεις άμεσα να δει το αποτέλεσμα είτε χρησιμοποιεί κινητό είτε σταθερό υπολογιστή. Δε θα περιμένει να φορτώσει η δικιά σας σελίδα θα προσπαθήσει να βρει το επόμενο site για να κάνει τη δουλειά του

Όμορφο σχεδιασμό

Τέλος, θα πρέπει να έχει όμορφο, λειτουργικό, και ελκυστικό σχεδιασμό. Αυτό επιτυγχάνεται με τον μοναδικό σχεδιασμό προτύπων που συμπεριλαμβάνονται σε όλα τα Eshop μας. Τα χρώματα το στήσιμο των προϊόντων και κατηγοριών τα γραφικά του Eshop είναι πάντοτε καλαίσθητα και κάνουν τον επισκέπτη πελάτη στο Eshop σας.

Για ένα αποτελεσματικά σχεδιασμένο Eshop επικοινωνήστε μαζί μας

Internet Technology SolutionsΑξιολόγηση :
(158 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners