Ιστοσελίδα Online αγγελιών

Online Αγγελίες στο site σας;

Οι αγγελίες είναι μια μορφή διαφήμισης που είναι ιδιαίτερα συχνή σε εφημερίδες, σε άλλες περιοδικές εκδόσεις αλλά και στο διαδίκτυο με τη μορφή της Online αγγελίας. Διαφημίσεις σε μια εφημερίδα είναι συνήθως σύντομες χωρίς εικόνες και παραπομπές όπως έχουν οι online αγγελίες. Οι online αγγελίες όπως και οι αγγελίες του τύπου κατατάσσονται σε κατηγορίες, όπως "προς πώληση", "αγορά", "ζητείται" "προϊόντα", "υπηρεσίες" κ.α.

Online Αγγελίες

Οι online αγγελίες είναι πολύ φθηνότερες από τα μεγάλα διαφημιστικά που χρησιμοποιούνται από τις επιχειρήσεις, και ως επί το πλείστον τοποθετούνται από ιδιώτες με μόνο τα στοιχεία που επιθυμούν να πωλήσουν ή να αγοράσουν αλλά και φθηνότερες από αυτές του έντυπου μέσου.

Οι online αγγελίες έχουν βρει το δρόμο τους στο Internet.

Οι online αγγελίες δε χρησιμοποιούν το ανά γραμμή μοντέλο τιμολόγησης, έτσι τείνουν να είναι φθηνότερες. Έχουν επίσης τη δυνατότητα αναζήτησης, σε αντίθεση με αυτές του έντυπου υλικού όπου τείνουν να είναι τοπικές. Λόγω της του χαμηλού κόστους των δομών, ορισμένες εταιρείες προσφέρουν δωρεάν αγγελίες διεθνώς.

Το 2003 η αγορά για τις μικρές αγγελίες στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν 15.900.000.000 δολάρια (από εφημερίδες), 14.100.000.000 δολάρια (από online). Η παγκόσμια αγορά για τις μικρές αγγελίες για το 2003 εκτιμήθηκε σε πάνω από $ 100 δισεκατομμύρια. Τα έσοδα της εφημερίδας από αγγελίες μειώνεται συνεχώς, καθώς οι online αγγελίες στο διαδίκτυο αυξάνονται. Είναι λοιπόν ο πιο ραγδαία αναπτυσσόμενος τρόπος για την προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών που επιθυμούμε να κάνουμε γνωστά στο ευρύ κοινό.

Το διαδίκτυο αλλάζει τα δεδομένα στον κλάδο των online αγγελιών. Αξιοποιώντας τις τεχνολογικές δυνατότητες του Internet, είναι το απόλυτο σύγχρονο εργαλείο για όλους τους εμπλεκόμενους στην αγορά, προσφέροντας νέες, πλουσιότερες και πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες προβολής και αναζήτησης. Δε φτάνει απλά να ενσωματώσουμε κάποια web εφαρμογή με online αγγελίες στο site σας, θα πρέπει ταυτόχρονα το site να εμπλουτιστεί και με άλλες web εφαρμογές που θα αυξήσουν την επισκεψιμότητα που είναι ένας πολύ καθοριστικός παράγοντας επιτυχίας ενός web site.

Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές online αγγελιών που μπορούμε να προσαρμόσουμε σε ένα web site. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για την ιστοσελίδα με online αγγελίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε

Internet Technology SolutionsΑξιολόγηση :
(158 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners

Πολιτική απορρήτου

Πολιτική cookies