Διαφήμιση google Adwords.

Google adwords, o αποδότικότερος τρόπος online διαφήμισης.

      Με το Google AdWords, μπορούμε να δημιουργήσουμε και να προβάλουμε διαφημίσεις για την επιχείρησή σας άμεσα. Όποιος κι αν είναι ο προϋπολογισμός σας οι πελάτες σας προσεγγίζονται εκείνη ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν μια υπηρεσία ή  ένα προϊόν σας, εμφανίζοντας μια σχετική διαφήμιση είτε στα αποτελέσματα αναζήτησης είτε σε websites σχετικά με τις υπηρεσίες σας.

 
AdWords

      Οι διαφημίσεις του AdWords εμφανίζονται μαζί με τα αποτελέσματα αναζήτησης, όταν κάποιος πραγματοποιεί αναζήτηση στο Google χρήσιμοποιώντας μια από τις λέξεις-κλειδιά σας. Οι διαφημίσεις εμφανίζονται κάτω από τον τίτλο "Σύνδεσμοι διαφημιζόμενων" στην πλαϊνή στήλη μιας σελίδας αναζήτησης και ενδέχεται να εμφανίζονται σε επιπλέον θέσεις πάνω από τα δωρεάν αποτελέσματα αναζήτησης. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε στοχευμένη διαφήμιση μια που θα διαφημίζεστε σε ένα κοινό που δείχνει ήδη το ενδιαφέρον του για προϊόντα ή υπηρεσίες της επιχείρησή σας.

 

      Μ' αυτό τον τρόπο γι' αυτούς που βλέπουν την διαφήμισή σας όσες φορές κι αν την δουν δεν πληρώνετε τίποτε. Η χρέωση είναι μόνο γι' αυτούς που θα κάνουν κλικ στη διαφήμιση σας (Pay Per Click) και θα γνωρίσουν μέσα από το website σας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας.

 

      Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να προβάλετε τις διαφημίσεις σας σε ιστότοπους του Δικτύου εμφάνισης στο αναπτυσσόμενο Δίκτυο Google. Ακόμη, μπορείτε να επιλέξετε τις ακριβείς τοποθετήσεις του Δικτύου εμφάνισης στις οποίες θέλετε να εμφανίζεται η διαφήμισή σας ή μπορείτε να αφήσετε τη στόχευση με βάση τα συμφραζόμενα να αντιστοιχίσει τις λέξεις-κλειδιά σας στο περιεχόμενο.

 

      Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία μορφών διαφήμισης, συμπεριλαμβανομένων διαφημίσεων με κείμενο, εικόνα και βίντεο, ενώ μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα την απόδοση της διαφήμισής σας χρησιμοποιώντας τις αναφορές που είναι διαθέσιμες.

 

      Ο καθένας θα μπορούσε να τρέξει μια διαφημιστική καμπάνια στο google adwords, χάνοντας πολλές φορές χρόνο και χρήματα. Για να έχετε μια επιτυχημένη καμπάνια στο Google AdWords θα πρέπει να έχετε όμως τον κατάλληλο σύμμαχο. Κάποιον που με την εμπειρία του θα σας δείξει τον σωστό δρόμο για να επιτύχετε την αποδοτικότερη καμπάνια.

Επιτυχημένη στρατηγική στις μηχανές αναζήτησης με adwords

      Χρησιμοποιώντας το Google Adwords η ιστοσελίδα σας θα αρχίσει να εκπληρώνει το σκοπό της, να φέρνει δηλαδή νέους πελάτες στην επιχείρηση σας. Μπορεί όμως να υπάρχουν σχεδιαστικές ή λειτουργικές αδυναμίες, οι οποίες μπορεί να αποτρέπουν πολλούς χρήστες από το να μετατραπούν σε πελάτες. Σε αυτή την περίπτωση, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις και να τις δοκιμάσουμε με χρήση του εργαλείου website optimizer, ώστε να καταλήξουμε στην βελτίωση του website.

 

      Η βελτίωση της θέσης της ιστοσελίδας σας στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης της Google και των υπόλοιπων μηχανών αναζήτησης επιτυγχάνεται μέσω τεχνικών Search Engine Optimization. Αυτό, από μόνο του θα μειώσει το κόστος της διαφημιστικής σας δαπάνης και θα διευρύνει ακόμα περισσότερο το πλήθος των χρηστών που μπορούν να βρουν το website σας. Οι δυνητικοί πελάτες σας πρέπει να μπορούν να σας βρουν ανεξαρτήτως του τρόπου που τους αρέσει να κάνουν αναζητήσεις, είτε μέσω διαφημίσεων είτε μέσω απλών αναζητήσεων.

 

      Για κάθε τρόπο στρατηγικής που θα επιλέξετε, επικοινωνήστε μαζί μας για να επιτύχουμε τον καλύτερο τρόπο προώθησης της δικής σας ιστοσελίδας.

Internet Technology Solutions

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη,

Τηλ.: +30 2311 2411 78 Κιν. +30 6942 777 942
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners