Ανακατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος Eshop προϊόντων ομορφιάς

Ανακατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος Eshop προϊόντων ομορφιάς

Ανακατασκευή Eshop προϊόντων ομορφιάς & σεμιναρίων

Το ηλεκτρονικό κατάστημα

Η εταιρία LeChat Nails που εδώ και πολλά χρόνια διαθέτει πολλά προϊόντα ομορφιάς στη Βόρειο Ελλάδα αλλά και σεμινάρια ομορφιάς, ήρθε σε επαφή μαζί μας και ζήτησε την ανακατασκευή και συντήρηση της ιστοσελίδας τους ώστε να μπορούν να προωθήσουν τα προϊόντα ομορφιάς τους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ήθελαν να προβάλλουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και την ποιοτική και μεγάλη γκάμα προϊόντων τους με άμεσο και όμορφο τρόπο στην αγορά. Χρειαζόταν επίσης κάποιον που θα ήταν υπεύθυνος για την αναβάθμιση, τις αλλαγές και γενικά την καλή λειτουργία του ηλεκτρονικού τους καταστήματος.

Τι κάναμε

Δουλέψαμε σε έτοιμο πρότυπο (Theme) Wordpress όπου ενσωματώσαμε σύγχρονο σύστημα eshop σε wορdpress & woocommerce. Κάναμε αλλαγές στις μεθόδους πληρωμής και στο σύστημα εγγραφών επαγγελματιών. Μετά από αρκετές αλλαγές καταφέραμε να έχουμε το σύστημα που επιθυμούσε ο πελάτης. Ήταν πραγματικά σαν να το δημιουργήσαμε από την αρχή. Χρησιμοποιήσαμε τελευταίες εκδόσεις Wordpress, διάφορες έξτρα εφαρμογές και μετά από αρκετό προγραμματισμό και αλλαγές στον κώδικα καταφέραμε να παραδώσουμε στον πελάτη τον ηλεκτρονικό κατάστημα που επιθυμούσε!

Κάναμε όλες τις επιθυμητές αλλαγές συμπεριλαμβανομένων κειμένων και εικόνων ώστε να δημιουργήσουμε μια πλήρη προβολή των προϊόντων ομορφιάς που διαθέτουν. Φυσικά δώσαμε βάρος στο να είναι βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης. Τέλος, υποδείξαμε στον πελάτη τον σωστό τρόπο διαχείρισης της ηλεκτρονικής πλατφόρμας πωλήσεων ώστε να μπορεί εύκολα και σωστά να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή χρειάζεται στην ιστοσελίδα και να διαχειρίζεται το σύστημα που ενσωματώσαμε στο eshop.

Τι έχουμε αναλάβει

Έχουμε αναλάβει την πλήρη συντήρηση και υποστήριξη του eshop με αναβαθμίσεις του βασικού συστήματος Wordpress & Woocommerce, των προσθέτων, την ασφάλεια από διάφορες επιθέσεις καθώς και γενικών αλλαγών στη σελίδα.

Το αποτέλεσμα

Πριν καλά καλά παραδώσουμε τις αλλαγές στην ιστοσελίδα ο πελάτης μα ζήτησε να κάνουμε και αλλαγές στο σύστημα πληρωμών τις οποίες και πραγματοποιήσαμε άμεσα. Μέχρι τώρα δεν παρουσίασε κανένα θέμα λειτουργίας με αποτέλεσμα να αυξάνεται το πελατολόγιο της επιχείρισης καθημερινά. Μπορείτε να δείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα προϊόντων ομορφιάς και σεμιναρίων εδώ.Αξιολόγηση :
(158 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners